שאלת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני באיחור כבר 6 ימים, לפני 4 ימים עשיתי בדיקת הריון ביתית. יצא פס אחד כהה והשני ממש ממש ממש בהיר.
    אתמול הייתי אצל הרופא, הוא לא ראה שק הריון ואמר שהרירית מוגדלת [אין לי מושג מה זה אומר]. היום עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 57
7 תגובות
עמוד 1
  • כנראה ביוץ מאוחר
  • לא חושבת שבשבוע 4 אפשר כבר לראות שק ,זה ממש מוקדם . תחשבי שרק לפני שבועיים כביכול הייתה הפריה ,ועוד שבוע עד שהביצית הגיע לרחם והשתרשה זה אומר שבעצם רק כמה ימים עברו מאז שהביצית ברחם ובאולטראסאונד שיש לרופאים בדרך ככל בקושי רואים משהו ... תחזרי אלו עוד שבוע ונקוה שאז הוא יראה הכל
  • מזל טוב!!! את בהריון.
    יש לך 2 הוכחות:
    1 - הבדיקה הביתית: פס זה פס וזה שהוא היה בהיר מאד זה אומר שרמת ה-HCG עדיין לא גבוהה מספיק.
    2. הבטא - כשזה מעל 5 או 10, זה מצביע על הריון.

לגבי זה שזה נמוך ושהרופא עדיין לא ראה שק הריון,
    א. זה עדיין מוקדם מידי כדי לראות שק הריון. חכי שבוע- שבועיים. בדרך כלל בנות עושות בדיקת אולטראסאונד בשבוע 7-8 ואז גם רואים דופק (דרך אגב, לפני שהרופא רואה דופק הוא גם לא יגיד לך את גיל ההריון).

ב. ייתכן שהיה ביוץ מאוחר וזה מסביר הכל.

בהצלחה והמשך הריון קל ותקין
  • הי מעל מס10 זה הריון
    מזל טוב והמשך תקין
  • הכל בסדר
    מזל טוב!
  • תודה רבה בנות, עכשיו אני קצת יותר רגועה
  • בס"ד

שבוע וחצי מאמי תחכי עד שבוע 7 לפחות אח"כ סתם תלכי הלוך ושוב לרופא מה את ממהרת שויייהה :) שיהיה במזל בבריאות וידיים מלאות בתינוק בריא ושלם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה