היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתכוונת להגיד לו שאני לקחתי חופש מחלה ולא מתכוונת להגיע עד הלידה כי פשוט לא מסוגלת יותר מה אתן אומרות?..
מה להגיד? למה אני לא יכולה להגיע? כאבי גב זה תירוץ מספיק טוב?..
8 תגובות
עמוד 1
פשוט תהיי אמיתית ותגידי מה את מרגישה. אל תנסי לבלף ולעשות את זה גרוע יותר ממה שזה. זה עוד עשוי לחזור אלייך בהפוכה.
במקביל, קיבעי תור לרופא הנשים שלך וספרי לו מה את חשה (על אמת!) הוא כבר ישקול בשבילך אם להוציא אותך או לא.
הא, בהצלחה.
כבר קיבלתי אישור מחלה מהרופא
לא שאל יותר מידי שאלות
הבעיה מה אני אומרת לבוס?.. כאבי גב, חולשה ועייפות לא ממש מצדיקים חופש מחלה
אם כאבי גב וחולשה לא מצדיקים חופשת מחלה אז מה כן?!?
אם יש לך אישור מחלה אז למה את צריכה להגיד לו משהו, יש לך אישור וזהו. את לא מרגישה טוב. מה יש לך? דברים ספציפים של הריון
סליחההההההההההההההההההה
כאילו דה.....
את עוד שנייה יולדת...מה תירוץ יותר טוב מזה ??????????????? תגידי לו צירונים, ושלחו לך מנוחה...
אני ילדתי בשבוע 36+2... לכי תדעי.....
לא צריכה תירוצים
תדאגי להעבירלו את האישור מחלה
אני אמרתי שלחץ הדם צנח לי ואני כמו סמרטוט...פשוט לא מסוגלת לקום מהמיטה
כמה ימים חופש מחלה הרופא נתן לך?..... לדעתי תגידי לו שנכון לעכשיו יש לך X ימים של מחלה אבל שאת לא יכולה להבטיח שתחזרי לפני הלידה כי את מרגישה לא טוב.... עייפות, צירים, כאבים ושות'....