המשך שאלה- צוואר רחם בין הריונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צוואר הרחם היה דינאמי כל הזמן, ונע בבדיקות מדי שובע-שבועיים בין 24-20-14-11 מ"מ התקצר והתארך לסירוגין. אפילו בשעת הבדיקה בעצמה.

היה אישפוז+ נוזלים, צלסטון, פרסולט ואוטרוגיסטאן (שהמשכתי עד התשיעי) בשבוע 28 בערך.

נאמר לי כל המוניטורים היו תקינים- כלומר, לא נצפו צירים משמעותיים.

ילדתי בשבוע 38+0 בדיוק כמו בלידה הקודמת בה לא הייתי בשמירה היות ולא נבדק כלל אורך הצוואר.

אני מציינת כי בשתי הלידות הגעתי עם צירים ופתיחה גבוהה מאוד- בראשון הגעתי בפתיחה 9.5 ללא שום תחושה- אלא היה דימום קל, ובשניה הגעתי כעשר דקות לאחר שהתחלתי להרגיש לחץ קל בלבד- והייתי בפתיחה 7.

האם זה אומר משהו לגבי ההריון הנוכחי? האם אצטרך שמירה וכן המשך השאלות מהשאלה הקודמת..

תודה לך!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה לא אומר כלום על ההריון הנוכחי, הכל יכול להיות.
    ואינך זקוקה לשמירת הריון מראש - זה תלוי האם יהיו שוב צירים מוקדמים או לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה