היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עובדת בחברת ביטוח כ3 שנים אוהבת את התחום והתקדמתי בתפקיד לתפקיד מעולה מקום העבודה שלי היה בפתח תקווה 5 דקות מהבית שלי . היום חברה מתקשרת ומעדכנת שככל הנראה החברה עוברת לחולון אזור או תל אביב מיותר לציין כמה הדלק עולה היום ובזמנו כשעבדתי בתל אביב העלות היתה בסביבות 1600 שח . בואו נאמר שאני מרוויחה 5500 פלוס נסיעות ועוד כל מיני הטבות טובות עובדת מ8 עד 4 5 פעמים בשבוע
נכון שלא יהיה כדאי לי לעבור ? זה אומר שאצטרך להתפטר כמובן עם פיצויים ...
7 תגובות
עמוד 1
תבדקי עם יש אופצייה להעלה בשכר או להוריד שעה ממסגרת העבודה כמה זמן זה מפתח תקווה לת"א/חולון בבקרים ואחרי צהריים?
לדעתי השינוי במקום אינו מספיק כדי שתהיי זכאית להתפטר עם פיצויים...
יעל, אמא של 2 אפרוחים
הנסיעה לתל אביב מכל מקום = זוועה!!!!! לחולון ואזור פחות אבל עדיין, עם שכר כזה, ממש לא משתלם. שלא לדבר על הזמן שתשרפי בנסיעות...
לא חסר חברות ביטוח בפתח תקוה. אני בטוחה שעם ניסיון, ותק וכישורים כמו שלך, ישמחו לקבל אותך בכל חברת ביטוח.
שיהיה בהצלחה!
ב"ה
אורטל!!
באיזו חברה את עובדת? גם בעלי עוסק בתחום הביטוח ואנחנו גם מפ"ת, הוא עכשיו יהיה שנתיים בתפקיד ויש מצב שירצו לקדם אותו לת"א אבל לא בטוח שיסכים! בגלל הסיבה הכלכלית שלא משתלם!!
ד.א בגלל שאת גרה בפ"ת תגידי אני רוצה לפתוח מן משפחתון בביתי לתינוקות בנוסף לבני חגי מכירה מישהי שתהייה מעוניינת???
הי בובית
לגבי העבודה זו באמת התלבטות .. כי לפי מה שאת אומרת טוב לך שם שעות נוחות
וכו.....
א-ב-ל .... מנסיון לעבוד רחוק מהבית זה באמת קשה ( 3 שנים הספיקו לי לנסוע ברכבת) כי את צריכה לקחת בחשבון את הפיזור למשפחתון או למטפלת והאיסוף של הנסיכה ואין כמו לעבוד ליד הבית זה מאוד קל ולפעמים שווה גם שכר קצת יותר נמוך
אולי תתחילי לרחרח לגבי עבודות אחרות בתחום שלך אולי יש משהו קרוב לבית ..
בכל אופן שיהיה בהצלחה
מתגעגעת
תודה על התגובות
אני אחכה ואראה על מה מדובר ואיזה תנאים מציעים . לגבי הפיצויים אקבל כי אני בחופשת לידה מה שמפחיד אותי זה הנסיעות זה פשוט זוועת עולם עבדתי בעבר בתל אביב ולצאת מפתח תקווה לאזור הזה פשוט סיוט ! העניין הוא שאם אעבור למקום שהוא יותר גדול כלומר למטה החברה בתל אביב אז יהיה לאן להתפתח ...
תמי אני עובדת בכלל ביטוח בפתח תקווה איך קוראים לבעלך ? אם ברנר השם משפחה אז לא ממש מכירה . אני מסלקת תביעות רכב רכוש
ב"ה
אורטל איזה קטע גם בעלי עובד בכלל פ"ת גיסין נכון? אם אני לא טועה. בעלי עובד בשירות לקוחות והשם הוא אמיר ברק לא ברנר אני חסויה כי אני לא אוהבת להתפרסם בשמי המקורי . ובעניין השני יש לך תשובה?