תגידו בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי היה גודש וכאב בשדיים בסבב של הורמונים? אני כבר לא לוקחת מההזרעה, תמיד יש לי גודש לפני המחזור אבל החודש זה התחיל ממש מוקדם והרבה יותר מתמיד, החזה גדול וכואב שאני לא יכולה לגעת בו.... נראה לכן שזה מההורמונים?

8 תגובות
עמוד 1
  • לי היה ב3 חודשים של איקאלומין . כואב מאד . אבל גם לקראת מחזור זה קורה, מתי את צריכה לא לקבל??

/]
  • עוד לפחות שבוע, טוב אם את אומרת שגם לך היה אז זה הגיוני....

• זה יכול להיות לשני הכיוונים זה מאוד אינדיבידואלי לכל אישה... לי למשל אין כאבים בחזה אף פעם גם לא מהורמונים וגם לא אז כשנקלטתי את מכירה את הגוף שלך הכי טוב
    ואני מקווה שהוא כואב מהסיבה הנכונה
  • לי תמיד לפני מחזור יש כאבים בחזה הוא ממש כואב לי
    עם או בלי הורמונים ..

אולי אצלך זה...
  • תודה בננות, אני מניחה שזה קשור להורמונים

• הלוואי בשבילך שזה לא הורמונים!!!! בהחלט מגיע לך
  • וואי לא שמתי לב להודעה הזאת שלך... גם לי יש שאלת שדיים וגם לי הכאבים מתחילים מוקדם...
    אבל אצלי זה לא חד פעמי כבר קרה לי דבר כזה ואני מעוניינת לדעת למה????
    התקשרתי עכשיו לרופאת נשים שהיא חברה שלי והיא אמרה שכנראה כך זה תמיד היה אבל רק מאז שהתחלנו לנסות הריון אני מתחילה לשים לב לפרטים כאלה כי בטבענו אנו הנשים מחפשות סימנים והסברם לכל דבר... לא ײַודעת אולי היא צודקת ... אבל הכאבים באים בצורה שאי אפשר לא לשים לב אליהם

• חחחחח לגמרי אי אפשר לא לשים לב...תראי בראיית הרפואה הסינית גודש וכאב בשדיים זה חלק מהתסמונת הקדם ווסתית - pms , התסמונת בהחלט יכולה לבטא "תקיעות" שנגרמת בשל גורמים רבים וביניהם לחץ, סטרס... מסתדר לא?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה