היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוטוטו ההרשמה לענק וגמד נסגרת שנה שעברה אמנם פתחנו רשימה נוספת אבל זה נורא מסבך ומקשה והשנה אני מעדיפה שלא לעשות כן וגם זה הורס למשתתפות החדשות שמצטרפות כי הן ברשימה מצומצמת ומין הסתם קל לגלות מי הגמדה של מי
10 תגובות
עמוד 1
סייון, אם לא יצא לפועל בפורום הורים אז אני אשמח להשתתף איתכן
דנה ממי אני ממש מצטערת אבל לא שנה שעברה לא היו מעוניינים אז זה יורד מהפרק
סבבה, אז אם לא יתקיים בפורום הורים אני אשמח לשחק איתכן ( אם זה בסדר..?)
ברור שכן כל מי שרוצה יכולה בכיף ואם לא מתקיים בכלל בהורים אז כולן מוזמנות את יכולה גם וגם
מה גובה המתנה???? שמעתי משנה שעברה הרבה מירמור מבנות והיה לי מאוד עצוב
אניה - שנה שעברה הוגבל סכום, ועדיין היה מרמור. באמת זה עצוב, אבל הרוב היו מרוצות.
אוקיי ואשמח לדעת איך הולך המשחק אה ועוד משהו- אימהות ל5 ילדים לא משתתפות!!! חחחח סתם:))))))
בס״ד
כן גם אני רוצה להשתתף אבל אני רוצה קודם לדעת את גבולות המשחק
בנות אחרי שיסתיימו ההרשמות יצא הסבר מאוד מפורט על המשחק אני מאמינה שהסכום המינימלי להשתתפות יהיה מאה שח כמו שנה שעברה מקסימלי אני לא חושבת שנוכל להגביל לגבי מדד השתתפות - אני חושבת שראוי שמי שמצטרפת למשחק תיקח לעצמה בחשבון שהיא צריכה להיות פעילה מספיק לפתוח לענקית שלה לפחות הודעה פעם ביום יומיים
ומי שרוצה להירשם בבקשה לציין בשרשור בדביק אני פשוט חייבת את זה מסודר