מה יהיה מה יהיה????????????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףף אני כול הזמן עייפה.......מנסה ללכת לישון יותר מוקדם וללא הצלחה יש לי כ"כ הרבה מה לעשות ביית..וזה אף פעם לא נגמר...בעלי די עוזר לי עם הילדים וכו' מקלחות,אוכל,השכבה-נמצא בבית בערב כול יום שעה וחצי....אבל,כול השאר אני עושה ברצון ובשמחה אבל לוקח לי זמן........כמובן שאין לי זמן לעצמי....אני מרגישה מוזנחת....בקושי קונה לעצמי ביגוד..אין לי זמן במרוץ החיים...רק בערבים ואז לא מתחשק לי לצאת מהבית.....אוףףףףףףףףףףףףףףף !!!!האמת בא לי עוד חופשת לידה .....איזה כיף זה שיש כ"כ הרבה זמן להכול.....
    ולא לדבר על זה שאני כבר שנה מתכננת שיפוצים בבית...ואין לי זמן להתעסק עם זה.....
    אני בדיכי........
    אבל,האמת שטויות שיהיו אלה תמיד הצרות שלי.....
    ונעבור לדברים שמחים יורת:
    למי יש מתכון למרק עדשים אדומות עם ירקות בא לי?
2 תגובות
עמוד 1
  • תבקשי משימרית
    אני זוכרת שהיא הכינה לפני הלידה ואמרה שיצא מעדן

• אני עשיתי מרק ירקות עם עדשים אדומות יצא מעלף!!!!

בסיר אחד גדול חותכת לקוביות קטנות:
    גזר
    תפ"וא
    בצל
    דלעת
    קישוא
    עדשים אדומות

ועוד ירקות אם בא לך - הכל טוב!!

קצת שמן
    מים מכסים את הכל- מביאה לרתיחה
    מטבלת ב- מלח, קצת פלפל שחור, מרק עוף

נותנת לכל הירקות להתרכך וזהו