עשיתי עכשיו בדיקה הריון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויצא שלילי
    יש לי את כל הסימנים שהיה לי אם אוריה
    חוסר תאבון, עייפות, חולשה, בחילות, כל היום אני עייפה ורוצה רק לישון וגם בוכה בלי סיבה..
    ממש מוזר
    אז הלכתי לסופר פארם וקניתי בדיקה ועשיתי אותה ממש ברגעים האלה ויצא קו אחד
    וקניתי את הבדיקה שמזהה 6 ימים לפני המועד המחזור
    גם ששבוע לפני שאני אמורה לקבל מחזור יש לי כאבים בחזה, ועכשיו ממש כלום אין כאבים.

7 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה הריון צעיר
    תכחי לאיחור או שתעשי בדיקת שם

בהצלחה ובשורות טובות

• תמתיני עוד שבוע...
    אני מכירה סיפורים שלא ראו בבדיקה הביתית עד שבוע 5
    בהצלחה!

• חכי לבדיקת דם
    חכי שבוע-שבועיים ואז תעשי בדיקת דם

בהצלחה!!!

• תמתיני עוד שבוע.
    לפעמים זה עוד מוקדם מידי לראות הריון. ובגלל זה הבדיקה הביתית אמינה ב-100% כשזה יוצא חיובי, אבל לא כל כך בטוח כשזה שלילי.

עם עידו, עד שגיליתי שאני בהריון הייתי צריכה 3 בדיקות ביתיות ובדיקת בטא שכולן הראו תשובה שלילית ונפשית ידעתי שאני בהריון. בסופו של דבר יצא שצדקתי. פשוט הייתי בהריון מאד מוקדם.
    בהצלחה
  • קודם כל זה לא אומר כלום, יכולה לצאת בדיקת דם שלילית ובדיעבד מגלים שיש הריון.
    או שתחכי לאיחור ממשי ותבדקי שוב או שפשוט תלכי לעשות בדיקת דם כשכבר באמת יהיה איחור.

מעבר לזה יש גם משהו פחות נעים וסימפטי לשמוע - התסמינים האלה יכולים להיות גם בגלל תשישות גופנית ונפשית.
    כשאת עושה דברים נונסטופ בלי לתת לגוף ולנפש לנוח קצת אלה בדיוק התסמינים שמתפתחים.
    וזה כמובן בהמשך לשיחה שכבר פתחת אתמול, את חייבת לאפשר לעצמך לנוח-על אחת כמה וכמה אם אכן מדובר בהריון!
    משמע שבעלך היקר יתחיל להזיז את התחת שלו ויתחיל לעזור לך בזמן שתלכי להשלים כמה שעות שינה או סתם להתאוורר בחוץ!

• תודה בנות
  • הלוואי מדובר בהיריון צעיר שלא זוהה בערכה- אמן!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה