עדכון......... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות..
    אז..החודש הזה זה החדש האחרון לנסיונות בצורה טבעית...חודש הבא מתחילים הזרעה..(זוכרות שאמרתי לכן שאני עוברת להזרעה לפני חמישה חודשים...אז בעלי ואני היינו צריכים לעשות בדיקות דם.. ורק אתמול התוצאות של בעלי הגיעו-כי הוא בצבא...וברוך ה' הכל תקין
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
13 תגובות
עמוד 1
  • מותק שיהיה לך המון בהצלחה
    אמן ובהזרעה הראשונה תיקלטי ויהיה לך הריון מהמם ! :)

כמה זמן ניסית טבעי עד שהחלטתם ללכת לכיוון הזרעות ?
  • רוני תודה נשמה:)

אנחנו נשואים עוד רגע שנתיים...היינו בלי אמצעי מניעה..אבל ממש התחלנו לנסות לפני שנה עם כל המעקב ביוץ וכאלה..אז במומצע שנה וחצי..שזה פול............

לבעלי יש בעיונת בזרע..3 אחוז מורפולוגיה...לכן הוא הפנה אותנו ישר להזרעות...

מה איתך???איך הולך???
  • אביה מאמי מחזיקה לכם אצבעות לבשורות משמחות , אבל גם אם לא אז יהיה בהצלחה בהזרעה שתהיה ראשונה ואחרונה שלכם. אל תתאיישי .

/]
  • מאמוש את כול פעם מרגשת אותי מחדש עם ההודעות שלך
  • יהיה בסדר בע״ה!!!!
    בננות היו לי שני פסים חזקים היום ושלשום בבדיקת ביוץ!!!!מה זה אומר מתי הביוץ...
    Helpppppoo
  • לפי מה שהבדיקה אומרת, מהרגע שמופיעים 2 פסים זהים מתרחש ביוץ תוך 24-36 שעות, חבל להמשיך ולבדוק אחרי כי זה סתם מבלבל....אני אישית ממליצה לך לעשות מעקב זקיקים, זה הרבה יותר מדויק

• מצפים לבואך :

בהמשך לשאלתך ...

אנחנו מנסים 4 חודשים טבעי

למה רק אחרי שנה וחצי אתם פונים להזרעה ?

ככה זה הולך ?
    מאחלת לך שתיקלטי כמה שיותר מהר
    ויום מקסים לכולן !!!!!! :)
  • רוני..
    התעעוררנו מאוחר מידי..כל חודש שעבר היייתי אומרת לעצמי החודש זה יקרה...אבל..זה לא קרה...הכל לטובה...אם לא ילך החודש....נתחיל...
    גסוש...כנראה שחודש הבא יהיה..........תחזיקי
  • רגע אז הוא בבית עעכשיו או בצבא?
    אם בצבא נראה לי שהוא צריך חופשה מיוחדת לצורך עבודה!!!
    חמודים שכמוכם!!! מחזיקה לכם מליוני אצבעות!!! כל כך מתפללת עלייך!! בקרוב מאודד בעזרת ה' התינוקי הקטן יגיע וישמח אתכם כ"כ!!!
    ונראה לי שמגיע לכם מזל טוב - יום נישואים ביום שבת לא?! (22/12)
  • שירוששש התגעגעתיי...

בעלי בצבא אך חזר יומיות....
    לפי הלועזי זה ב22 ל12..לפי העברי טו טבת...עוד שבוע ככה...
    מה איתך בובית?? יש חדששש???
  • כפרה עליךך!!!
    יש לו מזל שהוא חוזר!! : ) יש לכם שבוע חגיגות מהלועזי עד העברי :)
    אני אותו דבר רק אח"כ כמו שבעלי אומר
    בדיקת דם לפני יומים יצאה שלילית, יש לי הפנייה לפרופיל הורמונלי, מחכה שהמכשפה תגיע..
  • בובית!! מה יש לך איחור??!? יכול להיות שעשית את הבדיקה מוקדם מידי!! הלוואי וכן!!!!!

אני דורששת בשורות טובות!!!! ומהר!!!!!
  • יש איחור אבל הוא קצת מוגזם, והאמת שכמעט ולא היינו יחד החודש, וגם עבדתי ממש קשה עם הניקיונות והדברים הכבדים שהרמתי :(
    המחזור שלי לא סדיר וצריך לבדוק אם זה.. היא נתנה לי לבדוק אם היה ביוץ עם בדיקת הריון ואם כן לחכות לגברת מכשפה ולעשות פרופיל... לא נורא..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה