אחרי ניתוח קיסרי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף ממש כואב לי איפה שהצלקת אני מרגישה ששורף לי שם כמו אש בוערת....מה לעשות?הכי כואב זה לשכב אתמול לא הצלחתי לישון בגלל הכאב...אני כבר שישה ימים אחרי הניתוח למי יש רעיון??
13 תגובות
עמוד 1
  • היי!! קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה אלינו!

איך קראתם לה בסוף?

אני לא יודעת לגבי הצלקת...למזלי שלוש הלידות שלי היו טבעיות וקלות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא יודעת לגבי עוצמת הכאב - זה נראה לי מאוד אינדיבידואלי...

ברמת העיקרון מיום ליום זה אמור להרגיש פחות כואב. ואין ספק שיש קושי לשכב ולהתרומם...

את יכולה לקחת משככי כאבים?

אם כבר הורדת את התפרים, זה גם ממש מקל...

תרגישי טוב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מזל טוב
    א. משככי כאבים (אופטלגין נוזלי)
    ב. ליבש טוב את האזור
    ג. הליכות

זה ניתוח ראשון שלך?
  • מזל טוב
    אמור לכאוב, לפעמים גם קשה לקום מהמיטה (תלוי במזרון ותלוי בעייפות
  • אני זוכרת טוב מאוד את הכאב הזה... ממש שרף לי!!!!!!!!!! זה עובר! באמת, אני מבטיחה לך שזה עובר. למרות שכל בוקר, את קמה מהמיטה ובאה לך לבכות ואת לא רואה לזה סוף, זה עובר! שבוע וחצי אחרי קיסרי כבר תיפקדתי מלא 100%. שבוע הראשון הוא הכי קשה, אבל ככל שתזוזי יותר, יהיה לך יותר קל
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • לא לזלזל
    ללכת להיבדק
    יש מיקרים שמפספסים סיכה ששקעה
    או שיש דלקת אל תזלזלי שלא יחמיר לך

תעלי למיון ותגידי שילדת לפני שבוע וכואב לך שיבדקו

בהצלחה ומזל טוב

תעדכני

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• ראשית מזל טוב!
    אני עברתי שני ניתוחים קיסריים, וזה אכן מאוד מאוד כואב.... מאוד מומלץ ללכת הרבה כך הכאב יעבור לך יותר מהר . הייתי מציעה לך גם ללכת לרופא שיראה את המקום, לבדוק שהמקום לא מזוהם או משהו כזה...
  • אתן לא מבינות...אתמול הייתי במיון אחרי שכבר ממש ממש התפתלתי מכאבים..שלא יתוארו ברמת כאב אדירה והרופא בדק ויש לי דלקת אמאלה כמה שכאב לי רציתי למות...הבדיקה הכי כואבת שעשיתי בחיי..פתחו לי חלק מהסיכות וניקזו לי נוזלים שהצטברו...וזה כאב............................אבל בלילה ישנתי סופסוף והצלחתי לישון...וזה הקל על הכאב מקווה שיעבור מהר וכל זה יהיה מאחוריי..ואתחיל להנות מהקטנטנה כי עד עכשיו אני כל כך כאובה שבקושי מתפנה אליה...אגב אין לה עדיין שם...וטלטולה זה הניתוח הקיסרי השלישי שלי...איך אצלך?
  • וואייי

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תרגישי טוב
    אצלי הראשון היה קיסרי חרום
    השני לידה רגילה
    השלישי קיסרי מבחירה.
    הלידה הרגילה הייתה מזעזעת והתפרים למטה כאבו לי יותר מהתפרים של הקיסרי.
    לא מצטערת לרגע שבחרתי בקיסרי הפעם, אין מה להשוות בין זה ללידה הרגילה שהייתה לי!
  • שמחה שהלכת לבדוק
  • טוב מאוד שהלכת לבדוק, וזה בהחלט מסביר את הכאב , האמת שאי שאפשר לשפוט או לתת מענה לעניין ניתוח קיסרי כל אחת עוברת את זה אחרת.

אני אחרי 2 קיסריים מיד קמתי והתרוצצתי ותוך שבוע התנהגתי כאילו לא היה ולא נברא ויש כאלה שכואב להן ולוקח להן זמן החלמה יותר ארוך.

ההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לשתוף הרבה את המקום במים חמימים עם סבון זה מרגיע.

והכי חשוב המון מזל טוב

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • שמחה שבדקת ושאת מרגישה טוב יותר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה