סיון את בטח תדעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי פה מיום רביעי (המחשב נדפק)

מה קרה בפורום בימים האלו? חזרתי 16 דפים אחרוה.. פווי מעייף
    וראיתי סקרים מצחיקים וגם דברים לא ממש משמחים.. מה שלום אניה?

אניוש אם את רואה את ההודעה תדעי שאני שולחת לך חיבוק ענק.. וצר לי מאוד בשבילך מה עשיתם בסופו של דבר? אחרי שגיליתם את הדברים הלכתם ביום ראשון לחוות דעת נוספת? מה אמרו לכם?

ולהבדיל,
    ושירה ילדה איזה כיף!

מה עוד בנות?
5 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שלא קראת את כל העמודים:))

• קראתי עכשיו..

האמת שאין מה להגיד במצב כזה..
    באמת יכול להיות שהיא הייתה חולה,
    תראי,אני דתיה אני מאמינה בדברים אחרים,
    סליחה שאני שואלת אותך אבל התייעצת במקרה עם רב? ראיתי שמשהי בשם רותם ייעצה לך ללכת לרב דוד אבוחצירא

לאחותי אמרו בהריון של ביתה הבכורה שיש סיכוי גדול לתסמונאת דאון לא עלינו,
    בבדיקת חלבון עוברי.
    היא התייעצה עם רבנים וברוך ה' הילדה בריאה ושלמה.

בכל אופן אני מאחלת לך שתקלטי שוב במהרה ותביאי נסיכה יפה ובריאה!!

• יקירתי הייתי בחוות דעת שנייה ששם נוכחו מומחית לאולטרסאונד וקרדיולוגית של עוברים
    וכולם אמרו בפה אחד שיש בעיה לבבית חמורה ובלתי הפיכה

אני מרבה ללכת עם האינטואיציה שלי שבמקרה הזה הייתה ברורה-להפסיק את ההריון בלי שום ספק

במקרה הזה לא מרגישה שהרגתי תינוקת בריאה אלא שנתתי חיים בפעם נוספת לשלושת ילדיי שכבר חיים. כי להיכנע לשנת ניתוחים וטיפוליים אינסופיים שלבסוף היא הייתה מתה גם ככה- לזה לעולם לא אסכים להכניס קודם כל את עצמי ואת המשפחה שלי
    ושום רב בסופו של יום לא יתמודד עם ההחלטה של להשאיר תינוק חולה ולטפל בו כל רגע מחיו המסכנים

וכמו שאמרה אימי החכמה- כל עוד את תהיה חזקה ובריאה, את תלדי בעזרת ה עוד הרבה בנות ובנים. מה שחשוב זה את ולא מה שאת נושאת בריחמך

• אניה אמא שלך מאוד חכמה! כמוך!
    לאחותי יש ילדה חולה ובא נגיד שהחיים שלה לא פשוטים בכללללללל לא פיזית ולא נפשית
    אם אחותי הייתה יודעת בהיריון אני בטוחה שהייתה מפסיקה
    אין טעם גם להביא יצור קטן לסבול בעולם!

• אניוש ואחווה, מסכימה עם מה שכתבתן.
    ביה אניוש את תכנסי להריון בקרוב להריון ארוך ומשעמם! ווורוד כמובן! נשיקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה