אז זהו שלא :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי את ההזרעה הראשונה ואתמול ה הגיעה :(((( כל כך קיוויתי והאמנתי
    ואמרו לי שאם אני אדמיין את זה קורה ואחשוב חיובי יהיה חיובי
    וכל כך רציתי!!!
    אז זהו שלא :(((( הלוואי והסבל הזה ייגמר כבר
    אני רואה את בעלי והוא כ"כ מאוכזב שזה הדבר שהכי כואב לי לראות.
    ושאנשים כל הזמן שואלים מה עם ילדים מה עם ילדים?
    זו שאלה כל כך חצופה! זה מחרפן אותי! מה אני אמורה להגיד??
    שאנחנו מנסים? לא מצליחים? שהגוף לפעמים בוגד בנו? מה זה עניינם??? ובמה זה יעזור??
    אני מנסה לאסוף את עצמי, באמת שמנסה...
    הלוואי ועניין הפוריות בעולם ייפתר ואף אחת לא תצטרך להרגיש את זה! הלוואי הלוואי הלוואי

טוב ....חפרתי....סליחה
6 תגובות
עמוד 1
  • את מתוקה מדבש!!! (:
    תאספי את עצמך לעוד ניסיון החודש! ויאללה הבייבי יבוא
  • אני מזה מבינה אותך, אצלי נבנתה המון ציפייה אחרי ההזרעה הראשונה.. וגם אצלי זה לא צלח, אבל אסור להתייאש, חודש חדש עם תקווה חדשה בפתח, אמן והחודש הזה יהיה שלך!!!

• לא לתאייש , ברור שזה מאכזב מאד , אני אחרי 3 הזרעות לא מוצלחות , ועדיין מאמינה שבעזרת השם נצליח , אז תמשיכי מאמי ,תהיה חזקה , מה שלב הבא שרופאים ממליץ לכם ? עוד הזרעה ?

/]
  • תודה חמודות :) משהו בכן עוזר לי לצאת מהבאסה יחסית מהר
    תודה!!

בפגישה עם הרופא הוא אמר שבערך 6 הזרעות ומשם נמשיך אז אני לא יודעת... החודש בטוח תהיה עוד הזרעה חודש אחרי בעזרת השם לא נצטרך
    בכל מקרה לא נראה לי אני אשרוד 6 הזרעות...

יסמין, את צודקת, זו כאילו תחושה של הנה, זה עכשיו, אין שום סיבה שבעולם שלא יתפוס...אנחנו עושים הכל... אבל לא...

אתן יודעות,
    זה פשוט הזוי כמה אנשים עוברים טיפולים, זה לא יאומן!! נראה לי אולי 70% מהנשים בסביבת עבודה שלי הרו עם טיםולים- כדורים לביוץ, IVF וכו'...
  • יש בזה משהו קצת מעודד (אבל גם עצוב)
    לי דווקא יש תמיד תחושה שכל הנשים מסביבי רק היו צריכות שיעשו עליהן פוו כדי שהן ייקלטו...

אני דווקא לא מרגישה שכולן מסביבי צריכות טיפולים כדי להיכנס להריון

תהיי חזקה מותק!!!
    גם אני עכשיו לפני הזרעה ראשונה, היינו צריכים כבר בחודש שעבר, אבל החלטנו לתת לזה צ'אנס אחרון...
    ויש לי תחושה שההזרעות האלה הן בזבוב זמן אחד גדול...
    מהפורום פה בחודשים האחרונים אני רואה שזה לא עזר לאף אחת... ממש הזוי ומוריד את החשק לבזבז על זה את הזמן והרגש

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • בס"ד
    כואב הלב לעבור את זה.
    ישועת ה' כהרף עין...הלוואי וזה יגיע ומהר.
    יהיה בסדר.
    אפשר להשבר ולבכות..זה חלק מציפייה לזה.
    אבל חשוב לא לשכוח להרים את עצמך בחזרה
    כי אין אפשרות אחרת...
    עד שנכנסתי להריון של הבת שלי (שהיום היא בת שלוש וחצי)
    לקח זמן ולפני עברתי הפלה והריונות מחוץ לרחם-לא פשוט בכלל.
    אבל כל מה שעברתי רק גרם לי לרצות עוד יותר ולא להתייאש.
    שמרי על עצמך.

רבקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה