גם אצלכן זה כך??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי לב לאחרונה שכל פעם מיום הביוץ ועד יום קבלת המחזור כואב לי הציצי מאוד.... זה חדש אצלי .... רק מלפני כמה חודשים.
    אני יודעת שאופייני הכאב ימים בודדים לפני היום המיועד אבל שבועיים !!! זה קצת מוקדם לא????

4 תגובות
עמוד 1
  • ממ.. לא קרה לי (: אבל אני כרגע ביום השלישי של מהביוץ ויש לי מן התכווציות בבטן התחתונה.. לפחות כמה פעמים ביום..
    זה משהו חדש ..
  • היי, אני חדשה כאן ונכנסתי לפורום בעיקר בגלל השאלה שעכשיו שאלת רק שאצלי זה לא חדש. תמיד מספר ימים בודדים לאחר הביוץ מתחיל אצלי כאב בחזה או יותר נכון רגישות, נפיחות וגודש בשדיים. לכן תמיד אני יודעת שבקרוב המחזור יגיע (בערך 10 ימים לפני המחזור מתחילים לי הכאבים מאז ומתמיד). ברגע שהחלו לי הכאבים שלשום זה בישר לי שזהו, אין הריון (לצערי הרב) והמחזור יגיע שבוע הבא.
    א-ב-ל. נכנסתי קצת לאינטרנט (זכרתי שלמדתי על זה בלימודים) וניסיתי לברר למה יש את התחושות הללו לפני המחזור או יותר נכון הדימום... והתשובה היא עלייה בהורמון הפרוגסטרון שמופרש בנוכחות ה"גופיף הצהוב" שמופיע לאחר הביוץ. התפקיד שלו לעודד את בניית רירית הרחם לכבוד התינוק הפוטנציאלי ולכן הוא ממשיך להיות מופרש כל ההריון (נראה לי שהוא גם אחראי לצרבות בהריון). אז במידה והייתה הפרייה הפרוגסטרון ממשיך להיות מופרש והרירית ממשיכה לגדול. במידה ולא הייתה הפריה הגופיף הצהוב מתנוון והפרוגסטרון צונח (ממש לפני שמתחיל הדימום) וזה גורם לרירית להתפרק (כי אין תינוק אז אין צורך ב"ריפוד"). זה בעצם הדימום- הרירית שמתפרקת.
    ול-כ-ן, יתכן מאוד שעדיין יש סיכוי להריון כי הפרוגסטרון נוכח במערכת כך או כך
    יש לי תחושה שעניתי לעצמי במקום לך... אבל בקיצור, לי יש תמיד רגישות כזאת וזה טבעי. כנראה שפשוט זה בסוף עיניין של הורמונים.
  • גם לי תמיד מתחילים כאבים בחזה כמעט מיד לאחר הביוץ והולכים ומתגברים עד למחזור. הכאב מפסיק בדרך כלל ביום הראשון של המחזור, וכמו ש- leva אמרה זה בגלל הפרוגסטרון ולא מעיד אם נקלטת או לא.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה