עזרה!- מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים עם ילד שלאחר שמיצה את כל האופציות להזניק את אמא שלו למיטה (אני צמא, יש לי נזלת, צריך לשירותים, תכסי אותי- קר לי, לא סיפרנו סיפור, נשפך לי הבקבוק , תדליקי את המנורה, וכו וכו)
    אז הוא פוצח בבכי וטוען שהוא "מפחד במיטה שלו, רוצה במיטה של אמא"

9 תגובות
עמוד 1
  • לא יוגעת מה לענות לך אבל אל תרגילי.. עד היום אני שוכבת ליד תהילה עד שהיא נירדמת.. חרא של הרגל
  • רק את יכולה וצריכה להחליט מה נוח לך ועל מה את מוכנה או לא מוכנה להתפשר!
    הכי חשוב שאחרי שאת מחליטה, תהיי עקבית ואל תוותרי על מה שהחלטת.
    אולי כדאי אפילו מחר בערב להכין אותו מראש למה שהולך להיות, כדי שהוא ידע למה לצפות...
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בדיוק מה שמילנוש
  • אתמול התנהגת לעניין איתו.

הם כבר גדולים ועושים עלינו דאווינים!

אל תרגילי שתשני לידו - אני עד יום הלידה עוד ישנתי עם לינוי...אח"כ לקח לי איזה שבוע של בכי וצרחות להבין שהיא נרדמת לבד....כי אמא כבר לא יכולה להתפנות אליה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה

• אז אולי תנסי לגרום לו כן לאהוב ללכת לישון במיטה?
    אפשר לקנות מצעים מיוחדים שהוא יאהב (אולי עם דמות שהוא אוהב במיוחד).
    אפשר לקנות לו בובת פרווה שהוא ירצה לישון איתה (קניתי לשקד פעם את הזחל הארוווווווווך הזה עם האותיות עליו, מכירה? הוא צבעוני ויפה ושקד ממש התלהב ישון איתו).
    את קודם צריכה לעבוד על עניין הרצון שלו ללכת למיטה.
    יכול להיות שאתם מאיימים עליו לפעמים שהוא ילך למיטה כעונש?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • מילנה תודה על התגובה המושקעת

• אצלנו יש כבר שבועיים של שישו ושימחו בגלל שהקטנה עברה למיטת נוער, אז אין לי תובנות חכמות.
    לפני שאני יוצאת מהחדר אני שואלת אם הן צריכות משהו כי אח"כ אני לא חוזרת וזהו. הן יודעות שאני לא חוזרת לחדר אז הן לא קוראות לי, ולמרות שהן ערות ומשתוללות אני מתעלמת.
    אז אם בתחילת התהליך לקח להן 3 שעות להרדם (כן סיוט

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה