סקר שממש ממש חשוב לי- בבקשה להיכנס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יש בגן של הילדים שלכן מאבטח בכניסה?
    האם יש איזשהי חברת שמירה?
    אם כן, האם באופן קבוע?

תודה לכל העונות, זה ממש חשוב לי לדעת.
16 תגובות
עמוד 1
  • לא
    אבל יש מנעול עם קוד בשעת הבוקר שעל אחריות ההורים לינעול אחריהם
    אחר כך המנעול מןחלף למנעול אחר שרק לגננת יש מפתח
    למה את שואלת

• שני הגנים נמצאים במתחם של 4 גנים ויותר. בשניהם יש שומר

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• זה מתחם שלם של גני ילדים וכיתות. אז יש

• לא..
    לא במעון ולא בגנים.
    בגנים יש שער עם מנעול שננעל בשמונה וחצי.
    בגן של שילה הזמזם לא עובד אז משאירים את השער פתוח עד יותר מאוחר..
  • אין שומר... בגן של עידן (גן עירייה) השער נעול והסייעת יוצאת לפתוח במקרה הצורך
    בגן של אוריאן (פרטי) יש קוד שרוב ההורים יודעים

• בגן של מעין אין ובגן של אור יש (גן תקשורת).
  • אין.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יש (על חשבון ההורים כמובן) ....+ קודן. האמת שהשומר די מיותר...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • תודה רבה לכולכן!!!
    אני שואלת כי אני מתכוונת לצאת לחזית מול הגורמים המתאימים אצלנו, כדי שידאגו לשמירה. אז חשוב לי להתכונן לוויכוח ולדעת מה המצב במקומות אחרים.
  • אצלנו אין.
    חוקית מחוייבים לשומר במתחם מעל 100 ילדים נראה לי.
    מתחת לזה- אם אתם רוצים זה על חשבונכם.

מיכל

• בגן של יעל, יש שער ושומר/ת עם נשק
    משבע בבוקר עד 14:30

בבי"ס של אלירן גם משבע בבוקר עד 15:30
    לא יודעת של איזה חברה.
    וכן, על בסיס קבוע

• בכפ"ס עד השנה היה שומר בכל גני העירייה (כמעט) מהשנה יש רק במתחמים של 4 גנים.
    בכל גן בו אין שומר אמור להיות בבקרים בין 7:30-9:00 "שמרגן" מישהו שעל הבוקר עושה סיור בחצר, בודק שהכל בסדר ואח"כ יושב ע"י השער ופותח לילדים אותו לילדים ולהורים וכך מפנה את הסייעת והגננת לעסוק בדברים חשובים לא פחות כמו קבלת הילדים.
    בכל מקרה יש בכל גן מערכת אינטרקום עם מצלמה ובמקרה הצורך בבקרים עובדים איתה ובסוף היום דרך קבע פועלים דרכה...
    בגן של יובל אין שומר, נכון לארבע שנים האחרונות...
    כל ההורים נכנסים בלחיצת קוד בכניסה.

• אין .זה גן של עיירה יש שער רגיל עם מנעול בלי קודן

• בגנים יש שומר, במעון יש מנעול עם קודן.

רותי
  • כן, יש לנו מאבטח בכניסה.

נורא נחמד, מכיר כבר את כל הילדים, כולם קוראים לו בשם שלו והוא עונה להם בוקר טוב : )

הוא נמצא בשעות הפעילות, כל וים, כולל יום שישי. בנוסף יש שער חשמלי שרק הצוות פותח כשמצלצלים להם. שני הגנים - גני עירייה.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אצלנו זה מתחם עם שני גנים ויש שומרת על שעה 2 . בזמני הצהרונים אין שומר אבל יש קודן שלצערי רוב ההורים לא מקפידים לנעול את הדלת אחריהם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה