לא הבנתי משו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש פה מישהי שלא ראתה חטופים אתמול?...
13 תגובות
עמוד 1

• אוהו יש המון חורים
    איך נורית טסה לסוריה עם דרכון זר שכתוב בו השם נורית ושם משפחה ישראלי?

אם הקשקוש של הגיר על הפסל זה הסימן שיש מסר בחדר אז למה עמי כל הזמן עלה לבדוק למרות שראה שאין סימן?

מה כל הזמן אורי רוצה לספר לנמרוד? (אני כמעט בטוחה שהוא לא מתכוון לסרטן) ויש לי תאוריה שאורי היה אמור להיות הסוכל הכפול במקום עמי ובטעות בסוף עמי בודד מהם- ולכן כל כך חשוב לאורי להוציא משם את עמיאל והוא לא מרפה

ולמה עמי מלמד את איסמעיל בסתר איך לפצח את הקוד של החוברת? הוא מכשיר אותו להמשיך ולתקשר עם ישראל ביום מן הימים

ויש לי עוד מלא שאלות
    מקווה שלא יהיה סוף פתוח כמו פעם שעברה ושוב נחכה שנתיים לעונה
  • בשני הפרקים האחרונים נרדמתי.....
    עכשיו בטוח לא ייסתדר לי כלום

• לירון,
    לי יש תאוריה שהשיח' הוא בעצמו משת"פ של ישראל...
    לדעתי יש שם סיפור הרבה יותר מסובך של שיתוף פעולה בין ישראל לגורמים העוינים בסוריה... אבל אולי זו רק אני והפרנויות שלי...
  • איזה פרק!!!!

מישהי רואה הומלנד? זו בכלל סדרה מדהימה

• יש המון חורים!
    אני כבר לא מבינה כלום...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מיסי - גםאני נרדמתי כמה פעמים - תשלימי באתר של מאקו - יש את כל הפרקים שם!

ואווו אחד ארוך על הפרק של אתמול. אני ממש הייתי מרותקת! אני פשוט מכורה לסדרה (ולנהג מונית שלקח אותה היה כזה מבטא ישראלי של קיבוצניק זה היה כזה מצחיק

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לדעתי, עמיאל כמעט בוודאות בצד ״שלנו״
    הכל שם מבצע מתוכנן מהרגע הראשון...

• אני לא רואה
  • שולי

[email protected]

פייס: ortal_hori

• גם אני לא רואה
  • אני לא רואה...
    אני רואה הום לנד- מדהיםםםםם

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!