היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני צריכה רעיונות מה לקנות לילד בן 6 ? הסבא והסבתא רוצים לדעת מה לקנות ואין לי שום רעיון ? אפשר להתפרע עם הסכום .....
14 תגובות
עמוד 1
היי כן זה יכול להתאים יש לנו בבית וגם אביאל בזמנו שיחק בזה בגיל הזה וגם ליה שיחקה. אופניים PSP כל המשחקים של הבנים שהולכים היום שכחתי איך קוראים לזה מרוב שאני קונה כבר לא רוצה לזכור משחקי קופסא או עוד לא בכיתה א' נכון אז יש את המשחק שזה ממש הכנה לכיתה א' לי לה לו קניתי את זה לפני שליה הלכה לבית הספר וזה היה מצויין.
מה שהם מאוד אוהבים זה פלימוביל תבקשי קופסא גדולה את יכולה להכנס לאתר שלהם ולראות מה יש להם הקופסאות הגדולות עם הרבה חלקים עלות המון כסף.
קליקס זה גם משחק מאוד יפה הוא לא כ"כ יקר .. כך שאולי כדאי לך להשקיע במשהו שאת לא תיקני.
אייפוד
קליקס זה משחק מאוד יפה ,אבל,אצלי הם משחקים בו מגיל שנתיים וחצי...אני גם בעד פליימוביל....זה משחק ממש טוב-קודם כול הוא איכותי....ודבר שני הוא נותן המון תעסוקה-אבל,גם את זה צריך לקחת בעררבון כי לא כול אחדאוהב לשחק במשחקי דימיון..... מה עם ערכה של לגו????זה משלב גם יצירה-בניה וגם דימיון????וגם איכותי.... את מכירה את הילד ויודעת במה הוא אוהב לשחק.....
רחל מותק מה זה PSP ? ואת המשחק הכנה לכיתה א' יש לו. והאם את באה היום ? אני מאוד מקווה שכן
זה כמו פלייסטיישן רק יותר קטן שמים משחקים ואפשר לשחק או מוסיקה או כל מיני אביאל קיבל את זה מארה"ב פה בארץ זה עולה סביב ה 1200 שקל. רכב ממונע יש לנו והם לא ממש נופלים ממנו. או טאבלט, אייפד האמת שגם זה יש לי לכל אחד והם לא נופלים מזה.
אני בעד משהו יצירתי שמפעיל קצת את השכל מאשר כל פלאי הטכנולוגיה האלו.....
אורטלוש היום זה כבר לא פלא טכנולוגי, היום זה חלק מהחיים היום יומי ספרים בבתי ספר כבר בטאבלטים מזמן אני בעד להכניס אותם לטכנולוגיה של היום כמה שיותר מוקדם
אורטל, לא מותק לא נראה לי שאוכל להגיע. פעם אחרת בעזרת ה'
נו באמת...יש ניתוחי ליזר מאוד מוצלחים היום שום דבר לא בריא היום, פירות וירקות מרוססים, עופות הורמונליות, אויר מזוהם , כימיקלים בסבון ..להמשיך? אז לפחות שידעו לעמוד בקצב החיים
מרינה - יש הבדל בין כל הדברים שאמרת למה שאני אמרתי....
יש דברים שאנחנו מראש מודעים אליהם שהוכחו מחקרית ואפשר להימנע מהם או להגביל את השימוש מאשר כל הדברים האחרים שמנית שמהווים 2 אחוז בודדים מהמזיקים בסביבה....