מה יהיה עם השביתה הזו?!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היינו צריכים לבדיקת התפתחות ושקילה ואוטוטו לחיסון של חודשיים עדיין לא קבענו תאריך - ויש שביתה! מה יגידו אימהות חדשות שצריכות מעקב?!

והאחיות ישבו שם, הן פתחו את התחנה, אבל הן לא עונות לטלפונים, לא קובעות תורים, לא שוקלות. ובנוסף לכל, גם היתה שם הפסקת חשמל והרופאה החליטה על דעת עצמה לא להגיע ולקחה חופש

[email protected]

פייס: ortal_hori
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי לה לא איכפת לממשלה שלנו מכולם הם עסוקים באמת נראה לך שיש להם זמן לשביתת האחיות יש בחירות ועוד פעם יבחר אחד שלא יעשה כלום למדינה הם עסוקים בלגמור את הכסף של המדינה את לא רואה מה יש לנו בשנים האחרונות אחד גנב, אחד אמס, אחד רמאי, כל אחד נחקר ומה לא.
    הבטחון דפוק, הכלכלה על הפנים, הבריאות גמור ומה האחריות מסכנות אשמות הם נופלות נותנות הרבה שעות בכלום כסף אז נראה מתי יתייחסו אליהם.

• ממש מזעזע

[email protected]

• אז אני אשתף אותך:
    גילי היה בן חודשיים בדיוק לפני שבועיים, והיה לנו תור - שבוטל, כי בדיוק התחילה השביתה.
    באחד הימים צלצלה האחות וקבעה לנו תור אחר להיום, בשעה 12:30.
    אתמול קבלתי טלפון שעלי לעקוב אחרי מצב השביתה, ואם תהיה עדיין שביתה, התור של היום יתבטל.
    במזל, התקשרתי בבוקר לקופ"ח, כי לא הייתי בטוחה מה לעשות. התברר לי, שהאחיות אצלנו בקשו וקבלו אישור מיוחד לתת חיסונים לתינוקות, אבל האחות אמרה לי להגיע עכשיו (זה היה 10:30) ולא להמתין לתור שלי בשעה 12:30, כי יכול להיות שמעכשיו לעכשיו הן יקבלו הוראה להפסיק לקבל קהל...
  • נו באמת שרון אם הממשלה המגעילה הזאת תתן את ה 120-150 שקל לאחיות איך יהיה להם כסף לפנסיות השמנות שלהם ולרכב המפואר ולפנסיות של הנכדים הילדים
    בושה שאנחנו חיים במדינה של ממשלה כזאת מגעילה.
    הארץ מאוד יפה הממשלה
  • זה פשוט תעודת עניות!!!!!!! 150 ש"ח תוספת?!

[email protected]

• סליחה. יש כאן טעות - 150 ש"ח תוספת שתינתן ב3-4 שנים הקרובות, לא הכל בבת אחת.....

ובכלל רק היום הבנתי למה חוסר היחס הזה...
    הרי יש לנו ממשלת ביבי שהכל מבחינתו אמור להיות מופרט (הפרטה = אנשים פרטיים הופכים להיות הבעלים, המדינה משלמת להם יותר כסף מעכשיו והתנאים ללקוחות ולעובדים יורדים פלאים) ובכלל מטרתו להביא לכמה שיותר שרותים שינתנו בפרטי (פרטי = הרבה כסף על אותה פעולה שניתנת בחינם בבי"ח = יותר מיסים = שרות טוב לעשירים = העניים שיתמודדו...) ולכן כשאר נותני שירות חשובים כ"כ שעובדים קשה כ"כ כאנשי הרפואה "זוכים" ליחס מזעזע, לזלזול משווע, לכן הגועל שיש כי הם בסך הכל עובדי שירות ציבורי......
    דרך אגב - אם מישהו עושה פעולה כלשהיא בבי"ח פרטי ויש סיבוכים לאחר ששוחרר הביתה - הוא יצטרך לפנות עצמו לבי"ח רגיל.
    בתי החולים בהם יש הכי הרבה פשלות רפואיות הם בתי החולים הפרטיים, אבל לא יפרסמו זאת כי בתי החולים הפרטיים הם בייבי של מישהו, סביר להניח ששל האוצר....

• המדינה הזאת
  • האמת שיש לי עוד מעט רפאה התפתחותית וגם טיפת חלב והתקשרתי לוודא שהכל מתקיים והם אמרו לי שהאחיות במכבי לא שובתות! כנראה שאולי זה האחיות של כללית שכל הבתי חולים שייכים אליהם!

רותי
  • הטיפת חלב שלי היא של משרד הבריאות, רותי......

כל הסיפור הזה - ממש עצוב

[email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה