סקרון כדי להעיר את הפורום הישנוני :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

30 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן אתן נשואות? אממ... שנה ו3 חודשים
    האם בעלולי מחמיא לכן? האם הוא נותן מחוות חומריות או לא חומריות? כפרה עליו בלי סוף. על כל דבר. גם הזמין לי פרחים לעבודה בשנה שלנו, האמת שממש הופתעתי. :)
    האם את מרגישה שבחרת בו מכולם? ואוו!! ממש :) הוא היה עקשן אבל בסוף זה ממש השתלם!
    איך מטלות הבית מתחלקות בניכם? הוא מנקה, מסדר, שותף כלים, מקפל כביסה, מכין אוכל לפעמים. אני גם מכינה אוכל, מבלגנת, מלכלכת... סתם, אני עוזרת לו לפעמים!
    מתי יצאתן בפעם האחרונה ? ובאיזו תדירות זה קורה? יצאנו במוצ"ש אבל זה לא קורה הרבה לצערי.. הלחץ של הבית בחדש היה יציאה לקנות צבע, יציאה לחפש סלון, יציאה לחפש מנורות וכד'..
    פנינה כל הכבוד מלכה!!

• כמה זמן אתן נשואות?
    עוד שבוע שנתיים...
    האם בעלולי מחמיא לכן? האם הוא נותן מחוות חומריות או לא חומריות?
    וואו בעלי מת על מחוות...בעיקר חומריות...כל מה שקשור לקוסמטיקה וכאלה..
    הוא גם נותן מחוות לא חומריותת..כמו פרגונים וכאלההה:)

האם את מרגישה שבחרת בו מכולם?

כן! כן ! כן ! מושלם שלייי!!!!!!!

איך מטלות הבית מתחלקות בניכם?

טוב...אז אני עושה כלים...
    הוא כל מה שקשור לכביסות...
    כל השאר יחד...

מתי יצאתן בפעם האחרונה ? ובאיזו תדירות זה קורה?

בשבת היינו בבית מלון:):)
    לא יוצא לנו הרבה בגלל העבודה והוא הצבא..מבאס..אבל נפצה על כך ביום נשואים:):):)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • נשואים שנה וקצת
    מפרגן ככה ככה
    בינתיים גרים אצל ההורים ככה שאין ככ מטלות...
    פעם היינו יוצאים הרבה לאחרונה פחות ( יותר בגללי עם כל הלחץ הנפשי לא בא לי לעשות כלום)
    וכןןןן הוא החצי השני שלי
  • מעולה איזה כייף לראות התעוררות....
    מה עם השאר שתפו בנות
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• כמה זמן נשואים? שנה וקצת...
    האם הוא מחמיא? כן מחמיא המון...
    מתנות? לא קונה מתנות מחנות, רק יודע להזמין נופש, לא ממש בהפתעה, משתף.
    האם אני מרגישה שבחרתי בו מכולם? ברור! חברים טובים והחצי השני שלי :)
    איך מטלות הבית מתחלקות? הוא זורק את הזבל וכל השאר אני...
    מתי יצאנו לאחרונה? ובאיזה תדירות? יצאנו שלשום... אנחנו יוצאים פעמיים בשבוע וגם בסופ״שים :)

• איזה סקר סוף דרך , כל כבוד פנינה,
  • אוי שחכתי דבר מאד חשוב בשבתות וחגים הוא מכין לנו ארוחות בוקר.

/]
  • מרגו, נשמע שיש לך בעל סוף הדרך :-)
    גם לנו הוא מכין ארוחת בוקר בשבת וקפה
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• חחחח נחמד, בעלי ואני נשואים שנה וחצי, הוא הבן אדם הכי מפרגן בעולם..הוא אומר לי כל בוקר כמה אני יפה כשאני קמה חחחחח, מתנות זה פחות הצד החזק שלו אבל הוא מפצה על זה. יש עץ עם פרחים מדהימים מתחת לבית הקודם שלנו אז לפעמים הוא עוצר שם אחרי העבודה ומביא לי פרחים:) מה שכן כשהוא קונה מתנה זה משהו היסטרי כמו לפטופ או קיטשנאייד. בחרנו אחד בשני מכולם וכולן וזוהי בחירה נשמתית מדהימה.
    אנחנו יוצאים בערך פעם בשבוע, לפעמים פחות, הפעם האחרונה הייתה אתמול - הלכנו להצגה ואחר כך לבירה

• תודה רבה פנינוש . הנה עכשיו ביקשתי שואב אבק , מאז הטיפולים משתדלת לא להזיז דברים כבדים בבית (מכניסה את מגב מתחת למיטה או ספות ) אני מאמינה שהוא עומד לקנות לי אותו.

/]
  • אני נשואה שנה ו 3 חודשים
    הבעל מחמיא לי תמיד!בעלי הוא לא איש של מחוות אבל אין ספק שתמיד קיבלתי את מה שרציתי ויותר מזה,,
    כן בחרתי בו מכולם חבל שלקח לי זמן להבין את זה חחח
    מטלות הבית לא מתחלקות בנתיים אנחנו גרים אצל חמותי..
    את האמת יום היציאה שלנו זה מוצאי שבת כי כל השבוע הוא עובד קשה או לילה או מ 7 בבוקר עד 7 בערב ככה שהזמן שנשאר לו אני נותת לו קצת לשבת עם חברים מתחת לבית..

• אנחנו נשואים שנה וחצי
    בעלי מחמיא תמיד :) מתנות ומחוות חומריות בשוטף פחות,אבל למזלו אני לא הכי בקטע של חומריות אבל באירועים מיוחדים הוא מפציץ-ליום נישואים עגילים ושרשרת מזהב, אבל אני מאלה שמחפשות את הברכה גרועה אני... נו אני מזל סרטן זה לא באשמתי

האם את מרגישה שבחרת בו מכולם? כן כן וכן :) אנחנו ביחד כבר בערך 9 שנים ואני עדיין מאוהבת ומתגעגעת במהלך היום
    הוא החבר הכי טוב שלי, אין דבר בעולם שאני לא מתייעצת איתו ואני מאחלת לכל אוהביי גבר כמוהו :) הוא חכם בטירוף ומבין בהכל ובכל תחום רק לא באופנה

איך מטלות הבית מתחלקות בניכם?הוא כרגע מחפש עבודה אז אני יוצאת לעבוד והוא דואג שהבית יהיה נקי ומסודר. אבל בלי קשר, גם לפני כן הייתה חלוקה- הוא כביסה, אני כלים, שוטפים ביחד סדינים ביחד... אבל חלוקה גמישה כזו, לא יודעת פפשוט ביחד כזה

אנחנו פחות יוצאים לבלות אבל הרבה יוצאים לחברים/חברים באים אלינו- לפחות פעמיים שלושה בשבוע
    פנין איזו אלופה כיף להכיר את הבנות קצת...
  • עכשיו תורי:

נשואה שנה וקצת (מנסים 8 חודשים)...
    בעלולי חמודדדדד מחמיא מילולית על כל שטות! ומתקשר ארבע פעמים ביום כדי להגיד שהוא מתגעגע
    אבללל מה?? מרוקאי שאמא שלו לא נתנה לו להיכנס למטבח, או לעשות את מטלות הבית, ולכן יש לנו עבודה קשה (שעדיין נבנית) כדי להכניס אותו לעניינים... האמת? תלמיד לא רע

וברוררר שבחרתי בו מכוווולם! (גם אמא חושבת כך)
    מתי יצאנו פעם אחרונה?? אהמ.... טיול בפאר בשבת האחרונה, זה נחשב?
    וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • אחלה סקר

• יאאאאאאאאאאא סקר!! :):)

- אנחנו נשואים 9 חודשים! ומנסים כש3 חודשים בערך..

- ואוו. מחמיא כ-ל הזמן! הרי - הוא זכה בי (;

- כן! אין לו תחליף ולא יהיה!!

- בהתחלה הוא היה עושה הכל!! שוטף כלים, כביסה, מכין ארוחות..מכין לי קפה בבוקר למיטה..והיי, אני לא מפונקת! פשוט אני הייתי עובדת..ולא היה לי זמן :)
    אבל עכשיו זה זורם כזה..מה שאני לא עושה הוא עושה, ומה שהוא עושה אני לא עושה P:

- יצאנו במוצ"ש..יוצאים בערך כל שבוע..
  • טוב לא היתי כאן מלא זמן ,אז ממש כייף לחזור ועוד לסקר כזה ! :) פנינוש כל הכבוד לך .אז ככה :נשואים 11 חודשים,מחמאות הבעל נותן בלי סוף גם על אוכל שלא יוצא טעים ..שזה מעצבן אותי בטירוף !!!!! כי איך אשתפר ככה ?מתנות זה לא הצד החזק שלו אבל בחגים ,ימיי הולדת וכו׳..הוא ממש משקיע ! מדיי פעם בימי שישי שאנחנו בבית מביא זר פרחים ..אני בהחלט היתי בוחרת בו שוב גם בעוד מאה שנה אין לי ספק שהוא האחד!!!! אני מובטלת והוא כל יום בחוץ בערך מ7 עד 6 בערב חוזר מותש אז אני מרגישה קצת חוצפה לבקש ממנו לעזור אז הוא שופך זבל מוריד כביסה ,תולה כביסה דברים בקטנה..אנחנו משתדלים לצאת לפחות פעם בשבוע לבית קפה או למסעדה טובה הפעם האחרונה שיצאנו היתה היום בדיוק חזרנו מאלגאו״צו
  • פנינוש כל הכבוד על היוזמה בהחלט התגעגעתי לסקרים
  • נשואה 5 שנים( לפני 8 שנים יוצאים)

מחמיא כשצריך מתנות אני קונה לעצמי כשמתחשק

אני יוצאת עם הבעלול מגיל 15 היום אני עוד מעט חוגגת 29 שנים והוא האחד ויחיד 55555

לרוב אני כי אני כל היום בבית הוא חוזר מאוחר אבל אם אני מבקשת עושה בלי בעיה

שאלת השאלות חחחח מאז שנועה נולדה לא יצאנו ואם כן אז איתה לא יודעת קשה לי לצאת בלעדיה (שריטה)

פנינה אחלה שאלון יום מקסים
  • איזה סקר כייפי!

אנחנו נשואים שנה ו-9 חודשים.
    בעלי לא הכי טוב במחמאות, אבל מראה המון אהבה, תמיד תומך ונמצא שם בשבילי. מתנות (מושקעות) ופרחים בעיקר ביום הולדת.
    מרגישה שזה החצי השני שלי, ידעתי די מהתחלה כשרק הכרנו.
    מטלות הבית מתחלקות שווה בשווה. בניקיונות אני עושה אבק וחדרי שירות והוא ריצפה, מבשלים חצי חצי, אני יותר באמצע השבוע והוא בסופ"שים. כביסות הוא עושה יותר ממני, וקניות לרוב עושים יחד.
    יצאנו פעם אחרונה ביום שישי. לא יוצאים הרבה לאחרונה, בעיקר הולכים לחברים, או נשארים להתפנק עם סרט וארוחה בבית. כשיש חורף בחוץ פחות בא לי לצאת מהבית
  • בס"ד

*נשואה כ6 שנים ושלושה חודשים.
    * ברור שמחמיא, בעלי הוא מתנה ענקית. הוא השפיות והאיזון לחיי.
    מפרגן ןמפנק.אני עובדת בעבודה לא פשוטה(בפנימייה לילדים בסיכון גרים עם הילדים.) והוא מדהים מנקה בבית מארגן את הלל לגן מחזיר מהגן...הולך לעבודה וחוזר בשעות הקשות שלי כדי לעזור...איש מדהים.
    * מטלות הבית לא מחולקות שווה בשווה מכיוון שבעלי עושה את כל העבודות בבית, כי אני נימצאת עם ילדי הפנימייה ושם אני מכבסת מקפלת מקלחת וכו'.
    * היינו בחופשת חנוכה (ילדי הפנימייה נסעו להורים שלהם.) בסרט בקולנוע.... זה לא קורה הרבה כי אין זמן לזה...יש לנו יום חופשי פעם בשבועיים ואז אני רוצה רק להיות עם הבת שלי בבית ולא לצאת..אז יוצאים בחופשים.
    יום מצוין

רבקה
  • וואו רבקוש את עושה עבודת קודש!!! אני בטוחה שלחלק גדול מהילדים האלה את יותר מאמא ואני בטוחה שיבואו עוד ילדים משלך לאישה כזאת מדהימה. זה מעורר השראה בעיניי, חיזקי ואימצי

• נשואים שנה ו-4 חודשים

הוא אחלה במחמאות, על הנושא של מחוות חומריות אנחנו עובדים... למשל, השבוע הוא סופסוף קנה לי מתנה לראש השנה.. חחח....

ברווור... הכרנו בלימודים (אנחנו לומדים יחד..) מכלללל הסטודנטים שאתנו, בחרנו אחד בשני...

אמממ.. לאחרונה גרים אצל חמותי אז הדברים קצת השתנו.. אבל בגדול- הוא עושה כלים (ומוציא את הג'יפה מהכיור בסוף, שונאת לעשות את זה!!!) אני עושה כביסות (אחרי הפעם הראשונה והאחרונה שהוא עשה זאת והלכו לי כמה חולצות...) כל השאר- עושים ביחד או מי שפנוי... אין כמוהו!!

יוצאים לפחות פעם בחודש (אחרי הטבילה, איכשהו יצא ככה...) אבל בד"כ יותר, תלוי בעומס...
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי margo

תודה רבה פנינוש . הנה עכשיו ביקשתי שואב אבק , מאז הטיפולים משתדלת לא להזיז דברים כבדים בבית (מכניסה את מגב מתחת למיטה או ספות ) אני מאמינה שהוא עומד לקנות לי אותו.

/]

margo לגבי הארוחות בוקר - זכית!!! נשמע מפנק, לא שאני מתלוננת חלילה על המקסים שלי...
    שאגב גם אני ביקשתי מלא זמן שואב רובוטי כי התלוננתי שקשה לי לנקות ושאין לי זמן עד שיום אחד (לפני שבועיים) הוא נכנס הביתה עם קופסא ענקית, וברכה מרגשת במיוחד...ו....הוא קנה לי את האקווקס! ציינתי כבר שהייתי מתחתנת איתו שוב?!? אז אם כבר ביקשת שואב אבק ממליצה לך בחום על הרובוטי, את לא תאמיני איך החיים שלך יהיו קלים יותר מבחינת נקיון והוא גם מנקה מצוין.
    בכל אופן, התשובות שלי על הסקר המגניב הזה:
    נשואה שנתיים
    מחמיא ובהחלט מפנק מידי פעם במתנות חומריות
    את רוב מטלות הבית אני עושה (מבחירה כמובן)
    יוצאים פעם ב..אבל האמת שאנחנו מעדיפים לשבת בבית אחד עם השני ולראות סרטים ואת הסדרות שלנו (במיוחד בחורף מתחת לכירבולית..)
  • איזה כיף לקרוא את כל הסיפורים על הבעלולים...
    גם לי יש את הרובוט!
    פשוט מעולה...
    מה שזה אומר, שזה שלא כל הבעלולים יודעים איפה המטלית ואיפה חומר הניקוי,
    לא אומר שהם לא מתוקים בדרכם.
    זה הזמן להודות לכל המכונות שיש לנו בבית :)
    אני צריכה איזה רובוט מקפל בגדים ואני מסודרת :)
  • jesy תודה רבה.

רבקה
  • פנינוש תודה על הפינוק!!!! חזרת להיות את :))
    כמה זמן אתן נשואות? אני נשואה שנה וחצי...הזמן טסססס
    האם בעלולי מחמיא לכן? האם הוא נותן מחוות חומריות או לא חומריות?בעלי מאוד משתדל להחמיא ולקנות מתנות, אני אהבת שמחזרים אחריי והוא משתדל מאד. הוא אומר לי שאני כבר קונה הכל לעצמי אז שין טעם שגם יקנה..חחח
    האם את מרגישה שבחרת בו מכולם?לחלוטין אני מרגישה שבו בחרתי והוא בי יותר מכוווולם.....

איך מטלות הבית מתחלקות בניכם?אני אחראית על השטיפה האבק, כלים וכביסות זה דיי ביחד וכמו כן האוכל(טוב נו הוא קצת יותר...מגיע לו פרגון)
    מתי יצאתן בפעם האחרונה ? ובאיזו תדירות זה קורה?
    בפעם האחרונה הייתה ביום שישי האחרון, אנחנומשתדלים כל שבוע, לפעמים קצת פחות...

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• היי :)

אז ככה:

1. נשואים שלוש וחצי שנים, מנסים 5 חודשים.

2. הוא מחמיא המון, כל הזמן בא לי עם משפטי אהבה מרגשים כאלה ומזכיר לי כמה שאני יפה :)
    הוא גם נורא מפרגן בקטע החומרי, הוא מת על קניות (ואני לא ממש, אנחנו ממש הפוכים מזוג רגיל בקטע הזה), אז כל פעם שיוצא לו הוא חוזר עם איזה בגד או הפתעה חדשה.

3. לגמרי!! הייתי בתקופה שבכלל היה לי נחמד להיות לבד (חצי שנה לפני יצאתי מקשר ארוך), והוא שבה את ליבי :))

4. אני עושה את הרוב, אבל לא מוותרת לו וחופרת לו על זה.
    אנחנו מתחלקים בשטיפת כלים, הוצאת זבל ולצאת עם הכלב.
    אני תולה כביסה והוא מוריד ומקפל.

5. פעם אחרונה שבת שעברה, אבל סתם יצא ככה.
    בדר"כ אנחנו משתדלים לצאת לפחות פעם בסופ"ש, נורא חשוב לו לצאת והוא מתבאס שאנחנו נתקעים בבית (מה שמאוד מפחיד אותו דרך אגב כשיהיו ילדים, הבטחתי לו שלא נהיה מהזוגות שנקברים בבית, נראה כמה אצליח לעמוד בזה )
  • שלום בנותתתת אז ככה...
    - נשואים 3 וחצי שנים כמעט
    - מחמיא כל הזמן, יש גם מתנות חומריות וגם מחמאות והפגנות חיבה ואהבה!
    - חיים שלייייייי הבעל הזה!
    - הוא מפעיל את המכונת כביסה, ותולה כביסה,מנקה את חדר האמבטיה כי אני פשוט שונאת לנקות שירותים ואמבטיה! מדי פעם מבשל ואני כלים, מבשלת קצת יותר ממנו ומסדרת את הבית.. אבל בסך הכל כל אחד לקח את התפקידים שהוא יותר מעדיף. ספונג'ה לפעמים אני ולפעמים הוא.
    - משתדלים פעם בשבוע, אוהבים לעשות קניות ביחד חחח :) פאבים לפעמים בסופ"ש ומסעדות מדי פעם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה