חייבת להודות שממש התגעגעי אליכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת נעלמתי, קצת הרבה!!
    בשעה טובה קיבלנו את המפתחות לדירה החדשה בתחילת דצמבר, הכל שם עדיין בלאגן (ולחשוב שאוטוטו סוף דצמבר) הכל ארוז, אני ובעלי עם מ' מועט מאוד של בגדים כי היינו בטוחים שלא נהיה עם הארון רק ארבעה ימים!!
    כל הבית אבק אבק ואבק!! מלא ליכלוך כי שברנו שם קיר. עדיין אין מטבח אז אי אפשר עוד לגור שם.
    אנחנו אצל ההורים שלי, עצבים בטרוף על כל דבר שאמא עושה - יודעת שזה מטוב לב ודאגה אבל יש דברים שיכולים להטריף אותי
    מתמודדים עם הכל.
    אני בלי המחשב שלי אז אין לי איך להגיב- היום לבדי בעבודה אז הרשתי לעצמי..
    וקראת לפעמים בנייד אבל לא יכולה להגיב כי הוא נוקיה מטומטםם!!!

מה איתכןן?? ספרו מה קורה?
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמוששששש.... באמת נעלמת לנוווו...
    איזה כיף בשעה טובהה!! תעלי תמונות נראה את הבית..
    איפה אתם גרים???
    נו יש חדש איתךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך??
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • חחח עניתי לך בשרשור שלך. איתי אין חדש לצערי הרב : (
    אין עוד תמונות אפילו אין מנורוות!!!!!!!!! וגם המטבח שראית בפייס כבר לא קיים :)
    רק התמונה של הקיר המהמם שעשיתי עם בלי ;)
    החדר שינה מלא קרטונים וחשוך.
    אנחנו אצל ההורים שלי, מה שהופך אותי לפקעת עצבים! אמא נכנסת לי לוריד!!!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תהני תהני נשמה..אני ממש מתגעגעת לאימי היקרה...ממששש!!!! לא ראיתי אותה כבר יותר משבועע:(

תתחילו לתתקתק עיניינים..אני רוצה לראות בית מוכן ממש בקרוב!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • משום מה בשבוע שלא ראיתי אותה היה לי כייף
    סתם, היא באמת משתדלת אבל יותר מידי וזה מציק.
    לדוגמא - היא עשתה כביסה - שאלה אותי מה לכבס אמרתי כלום אז היא אמרה אבל החולצה שמתן ישן איתה קצת מסריחה. אז למה היא שואלת בכלל אם היא עושה מה שבא לה בסוף!? בעעעעע
  • איזה כייף לראות אותך פה....
    כמו שאומרים יקירתי, משנה מקום משנה מזל!
    מאחלת לך מכל הלב שהבית החדש יביא לכם המון מזל ....
    לפני 5 שנים עברנו חזרה לאשקלון מהמרכז, 7 חודשים לא נקלטנו (עם איילי) בחודש השמיני, מיד אחרי מחזור ראשון בדירה החדשה, גילינו את הבשורה המדהימה ....
    מאחלת גם לך את אותו הדבר

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי מאמי מה שלומך ? הכל רגיל אני אחרי צילום רחם , הכל תקין ברוך השם , החודש עובדים טיבעי.

/]
  • פנינה אהובה, איך את? מה שלום אייל? :) ואוו הלואי שזה יעזור, נמאס לי להתאכזב כל פעם! אין אפילו סימן שהמחזור בדרך.. אוף , פרוגסטרון 6.5 הבנתי מאמילי שזה אומר שבייצתי אבל.... אוף
    מרגו מהממת, הבן שלך מקסים!!! גאה בך על הצילום רחם, מקווה שזה יזרז את העניינים ובקרוב יהיה לו אח קטן ומקסים ;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה