היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזעיקו אותי לגן ב 3 גוזלול היה עם חום 39.. אז לקחתי לרופא שאמר שזה כנראה ויראלי.. אבל כשהוא בדק לו את האוזניים הוא אמר שיש מלא שעווה וניסה לפתוח לו עם הקיסם הארוך הזה.. במשך 5 דקות הילד בוכה צורח מתפתל נקרע לי הלבבבבב!! בסוף הוא אמר שהוא לא הצליח לפתוח ושגם שרט אותו קצת בתעלה ושיש קצת דם
12 תגובות
עמוד 1
מסכן קטן... החלמה מהירה איזה לא נעים זה לראות את הילד שלך בוכה בזמן בדיקה... העיקר שזה מאחורייך!
קחי אותו לאף אוזן גרון החלמה מהירה
רפואה שלמה
אני עם נטלי, קחי אותו לרופא אא"ג - זה הכי חשוב כרגע. שנית, צריך לנקות לתינוקות רק את התעלה החיצונית עם המקלות האלה במיוחד לתינוקות שהם כמו עיגול עבה ובקצה יותר צר, בכוונה כדי לא להכניס את המקל עמוק לתוך תעלת האוזן. ולא ברור לי בכלל מה הרופא החליט לחפור לו באוזן אם אחרי זה הוא החליט שלא צריך לנקות
אתמול שהיינו אצל הרופא ילדים הוא גם אמר לי שאסור לנקות אוזניים בפנים.. רק בחוץ .. חבל שלא ידעתי את זה קודם.......
בהחלט לא נעים
אף אוזן גרון ! אצל איתמר היה ממש פקק באוזניים ולא.א.ג. יש מכשיר מיוחד שמושך את הפקק עם וואקום
לפני הכל החלמה מהירה לבונבון
אולי הרופא חושד שזה פקק ובגלל זה נתן הוראה לא לנקות כדי לא לדחוף את הפקק פנימה או משהו... ככל שמנקים יותר (מבפנים), הגוף מייצר יותר שעווה, זה לא לכלוך, זה משהו שצריכים אותו אז בגלל זה. -זה בהמשך לרופא של ג'ני. והחלמה מהירה!
שירגיש טוב לא מבינה באזניים אבל אף פעם לא שמעת שאסור להכניס ןלנקות? ? לכן יש מקלונים מיוחדים לתינוקות ...