שמעתן ששינו שוב את ההנחיה למוצקים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• החזירו את זה לחצי שנה

האמת ש- 4 חודשים תמיד נראה לי מוקדם מדי
6 תגובות
עמוד 1
  • טוב מאוד!
    שאני נתתי לאוריאן בגיל 4 חודשים היא הגיבה ממש רע!
    החלטתי להניח לזה ובגיל 5 חודשים ניסיתי שוב, לא הייתה התלהבות מצידה כל ארוחה היו ביס וחצי בערך והמון יריקות בדרך
    רק בגיל חצי שנה התחילה לאכול באמת

• באמת????

צשעמם להם, שם למעלה?????

איזה מפגרים

אני יעשה מה שבא לי

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • גם לי היה נראה שמוקדם מדי ב4 חודשים,
    וממילא לא התכוונתי להקשיב לחכות לפחות ל5 חודשים

ורעיון לי: באותה הזדמנות חגיגית יכלו גם להאריך את החופשת לידה לחצי שנה (לפחות),
    כדי שהאמהות תאכלנה גם להאכיל את הילדים במוצקים האלה
  • מאוד שמחתי לשמוע :)
    כשסטפי נולדה ההנחיה הייתה חצי שנה
    4 חודשים היה מוקדם מדי לדעתי
    ועכשיו כשאני אלד בע"ה גם יהיה חצי שנה :)

העיקר שיהיה בתאבון!

*
  • אכן, שונתה ההנחיה.
    יודעות למה?
    בואו ואספר לכן....
    משרד הבריאות קבע שאין כמו חלב אם.
    משרד הבריאות טוען שבגלל ההנחיה הקודמת אמהות התחילו לתת בגיל ארבעה חודשים וחלקן התחילו גם לבסס חלק מהארוחות על מוצקים במקום חלב והפסיקו להניק ובמקום התחילו לתת תמ"ל.
    מה ששכחו במשרד הבריאות זה שחופשת הלידה מסתיימת לאחר 3.5-4 חודשים ואז אמהות שאין להן זמן לשאוב או שאין להן מספיק חלב לשאוב את כל הארוחות בהן התינוק לא איתן מפסיקות להניק ועוברות לתמ"ל.....
    גם בעיני להתחיל בגיל 4 חוד' זה מוקדם מידי....

• תכלס את מי מעניינת ההנחיה שלהם?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה