מה לעשות אם היא מנסה לטפס? :-0 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    שאלה, אופק בת שנה ו- 3 , כבר מנסה לטפס מהמיטה שלה.
    היא גבוהה לגיל שלה (555) ובגלל זה מפחיד אותי יותר.........

מה לעשות? כבר בגיל כזה לקנות מיטה?

היא אפילו עוד לא הולכת...
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, אני לא מבינה בזה
    נכנסתי רק להגיד כל הכבוד לאקרובטית
    ונחכה למומחות בתחום

• וואי...... בטח שלהחליף מיטה ומהר!!
    זהר שלי ככה נפל על הגב בגיל שנה ו4 בול! זה היה מפחיד וממש מיותר

• מוכרת הבעיה.
    תראי האם יש מצב שהיא מצליחה לטפס מהמיטה.
    אם לא אז תמתיני עוד קצת
    אם את רואה שיש ולו סיכוי קליל ביותר שהיא מצליחה אז כמובן שלהחליף.
    בינתיים את יכולה לרפד לה מתחת למיטה (שמיכת פוך, מזרון, כרית.....) כדי שאם היא מצליחה לעבור שהמכה לא תהיה נוראית....

בכל מקרה ברוב מיטות התינוקות אפשר להוריד את אחד הקירות ואז לא צריך לקנות מיטה חדשה

[
  • בס"ד

בטח שלהחליף ,יש מיטת מעבר נמוכה שעולה עד 500 ש"ח
    אני לבן שלי בגיל שנה ושמונה קניתי מיטה של גדולים עם מיטה נפתחת נוספת ומגירות
    בלילה חוץ מהמגן מיטה אני פותחת את המיטה הנוספת הוא מסתדר עם זה יופי
    וכל זה בגלל שהוא נפל לי מהלול שלמד להרים את עצמו והיה יומיים בבית חולים ופעם נוספת מהמיטה שלנו תוך כדיי שינה אז אני אומרת תעבירי אלא אם אין לך יכולת אז תורידי חלק של המיטה ושימי מזרון קבוע שם ועבה

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • האמת שבעלי הזכיר לי שיש לנו אפשרות להוריד את הסורג הקדמי ולשים מעקה כמו של מיטה רגילה, וזה בעצם הופך למיטת מעבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה