בנות שהזריקו פיוריגון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היו לכן תופעות לוואי? כאבים?
    לא פחדתן להזריק? הזריקו לכן או הזרקתן בעצמכן?
    תודה על השיתוף!
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי , אני אחרי חודש עם פיורגון, הזרקתי לעצמי, זה ממש בקטנה כמו האוביטרל אם את מכירה, מחט קטנטנה 2 שניות וזה נגמר. הייתי יותר עייפה החודש, ועכשיו יש לי חזה גדוש וכואב (שבוע מהיום המיוחל...) חוץ מזה ממש בסדר גמור... אל תפחדי זה באמת שטויות

• הייי
    עשית 14 זריקות? מתחילים עם מינון נמוך 300.
    כמה אצלך?
  • 50.... עשיתי 10 ימים

• את בטוחה ש 300? כל האמפולה שלי הייתה 300...

• אז אין לי מושג.... עוד לא קיבלתי הנחיות ועוד לא קניתי, יש לי רק הפניה לקנות..
    אוףףףףףףף החודש ניסינו טיבעי לגמריי ואני לא בהריון לפי הבדיקת דם מהיום.
    אני מה זה מבואסת!
    מה שאומר שאני צריכה להתחיל להזריק השבוע...
  • מצטערת לשמוע ממוש...אני מבינה את תחושתך....אבל אין מה לעשות אנחנו חייבות להרים ראש ולהמשיך קדימה...אני חושבת שנתנו לך מרשם ל 300, מתוכו יגידו לך כמה להזריק כל יום. הפיורגון מאד משפר את הסיכויים, נסי לתת לזה לעודד אותך

• בהצלחה מאמי!!

תעדכני איך הולך לך ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה