היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לכן תופעות לוואי? כאבים? לא פחדתן להזריק? הזרקתן לעצמכן או הזריקו לכן? תודה על השיתוף
8 תגובות
עמוד 1
ברור שהדחף האנושי הוא לא להזריק לעצמך אבל את מתגברת על זה כשיש לך הרבה זריקות... בהתחלה אחי הזריק לי, ואז אני התחלתי לבד עם קצת עזרה מבעלי (הוא רצה להשתתף גם
דווקא הפיוריגון הוא אחד הזריקות שחוץ מהדקירה הקטנה לא מרגישים אותו . הוא לוא שורף בבטן כמו הדקקפפטיל ( שלי בכול אופן שורף ). והוא גם הכי קל להזרקה . לי אישית לא היו תופעות לוואי . בהצלחה
רעיה אני אמורה להתחיל עוד 10 ימים את הדקא, הפחדת אותי!!!
הדקא ממש לא כואב-לפחות לי, הזרקתי 3 שבועות כמעט - ממש חפיף! אל תפחדי!
לי יש פובית מחטים אבל מצד שני אני גם פריק קונטרול אז הזרקתי לעצמי וזה שטויות, בלי קרח בלי כלום לא כחולים ולא שום תופעות לוואי מחט פיצקית והחומר לא שורף בהצלחה!
נכון שמעתי מהאחות שאסור להרטיב ולקרר את איזור הזריקה כי זה מרחיב את כלי הדם ומשאיר סימנים כחולים. תודה רבה!!
בהתחלה פחדתי אז הייתי הולכת כל יום לאחות שתזריק לי.. עד שלאחות נמאס ממני ולימדה אותי להזריק.. ומאז הזרקתי לעצמי, לא נורא בכלל , המחט ממש דקה , מרגישים רק את החומר שנכנס פנימה..
לי אישית החומר של הדקא קצת שורף אז עם הצמר גפן אני עושה למקום עיסוי של כמה שניות וזה חולף . אבל כול אחת זה גוף שונה אז... ( לא התכוונתי להפחיד רק שלי הצטרוצייד עדיף ) בהצלחה יקירה