4.5 שנים אני אמא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ופעם ראשונה שילדה שלי הקיאה.
    נועמי הקטנה שלי עם חום גבוה ושמעתי אותה במיטה קצת מייללת ניגשתי לתת לה מוצץ ואיך ששמתי לה אותו היא התחילה לבכות ממש חזק.
    הרמתי אותה כדי לראות שאין חום גבוה מדי ואיך שהרמתי היא פשוט הקיאה כמויות - כמה דקות בלי הפסקה
    עלי עליה על הרצפה.
    ולי יש בעיה קשה כי קיא גורם לי להקיא - ובעלי יודע את זה אז ישר חטף אותה ממני (במיוחד שראו ערך הודעה קודמת עם מה שאכלתי היום היה עדיף להרחיק את הילדה ממני. חחחחח).
    אבל הייתי גיבורה ורק עזרתי לה בתפיחות קלות על הגב להוציא הכל (היה נשמע שהיא ממש במצוקה ויצא המוןןןןןןן)
    ועכשיו היא אחרי נורופן וניקוי אני אחרי ניקוי הרצפה אחרי ניקוי
    אני שוכבת במיטה ובשוק מזה ששרדתי בשלום את הקיא הראשון שלי כאמא - ושלא יהיו עוד בחיים
10 תגובות
עמוד 1
  • אוי, אני כ"כ מבינה אותך.
    וגם אני חוויתי היום את אותה החוויה.
    הוירוסים הארורים האלה.... תרגישו טוב!

• מזל טוב על ההתמודדות עם הקיא הראשון

• גם אותי זה מגעיל..
    החלמה מהירה לנועם הקטנה! מ

• זה באמת מגעיל

• בס"ד

רפואה שלימה לקטנה את יודעת בתקופות שהבן שלי היה מקיא בגלל וירוס או אנלציות
    הייתי שמה תמיד קופסת הקאות לידו וכל פעם שהייתי מרגיה שזה הולך לבוא הייתי מחזיקה אותו והוא היה מקיא בקופסא עדיף מאשר אח"כ להתמודד עם נקיון של קיא וריח לא נעים ביית אפילו שמנקים ומבשמים

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • אויש סיוונו'ש

החלהמ מהירה לנועם (נקווה שזה כלום!)

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה בנות
    ברור שאם הייתי יודעת שזה עומד לבוא לא הייתי מתנדבת לקבל שפריצים של קיא עלי
  • החלמה מהירה לבונבונה
  • גם אני ככה

כל הכבוד על התמודדות שתרגיש טוב
  • אויש .. מסכנונה שתרגישי טוב והחלמה מהירה
    לא יודעת מה אכלת תכף אראה תשרשור אבל כול הכבוד על ההתמודדות... ושלא תחווי זאת שוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה