ערכת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    מה שלומכן?
    יש לי שאלה ממש חשובה,
    קניתי ערכה לבדיקת ביוץ, המחזור שלי סדיר 28 יום
    ביום ה- 13 הופיע פס חלש ביום ה- 14 פס חלש וביום 15 פס חלש..
    מה זה אומר?? אין ביוץ החודש? היום אני ביום ה- 16...
    קיימנו יחסים בכל מקרה בימים אלה...

אשמח לתשובה בהקדם הציפייה הורגת אותי!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • יכול להגיד כמה דברים: 1- עוד לא היה ביוץ, לי יש מחזור סדיר, 28 יום והיו לי ביוצים ביום ה 17 וגם ה 19. 2 - הבדיקה לא ממש מזהה אצלך ביוץ..הבדיקןת האלה לא הכי אמינות... אבל אם עבדתם אין דאגה, תמשיכי לבדוק רק כדי לראות האם באמת יש ביוץ מאוחר, אם לא יהיה אל תדאגי זה לא אומר שאת לא מבייצת, אבל תמיד אפשר בשביל השקט הנפשי לעשות מעקב זקיקים

• תודה על התגובה...
    יכול להיות ביוץ מאוחר כלומר ביום ה- 16 ועדיין מחזור של 28 יום, או שהמחזור מתעכב בהתאמה?

בנוגע למעקב זקיקים... אני אמורה להתחיל חודש הבא אם החודש לא ילך..
    אני מתחילה הזרעה... מישהי מכירה את התהליך במקרה?
  • אני אחרי הזרעה רביעית אז תרגישי חופשי לשאול. אצלי כשהיה ביוץ מאוחר המחזור עדיין הגיע ביום ה 28

• אוף נמאס לי כבר....
    אני בעבודה עכשיו ופשוט לא מציחה להתרכז בכלום...
    אני מיואשת.
  • תבקשי ממני חברות בפייס yasmin lavi או שתתני אם שלך אם בא לך כי משום מה לא מוצאים אותי...

• אני אתן לך את שלי..
    chen mamriev
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה