היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מי שלא כל כך זוכרת... אני כבר שבוע 25 ... אתמול הלכתי עם בעלי הנסיךךך לקנות פעם ר-א-ש-ו-נ-ה מכנס הריון!!! (כי עד היום עלו עלי כל הבגדים הרגילים שלי) וד"א... סופ סופ יצאה לה בטן אומנם פיציתתתת אבל עדיין....
וואי איך את עושה את זה? אני שבוע 24 ונראת כמו חודש 7
איזה כיף לך תהני
מרים אני כמוך אל תרגישי רע. למרות שאתמול כמעט בכיתי בגלל זה.
אני עובדת רק בסביבת נשים אבל כנראה לא מספיק רגישות. אתמול פעם ראשונה העירו לי 4 פעמים על המשקל. מורה אחת קראה לי בחיבה -סופגניה, השנייה אמרה שעוד רגע אני עוברת אותה והיא בסוף השביעי ואותה אחת הוסיפה בהזדמנות אחרת שאני חייבת להתחיל לעשות ספורט והמנהלת קראה לי בחיבה "דובה'לה". רציתי ללכת הביתה לבכות ואז בעלי אמר לי שאני לא שמנה, יש לי את הילדה שלנו בבטן אז מה זה משנה אם אני דומה לסופגנייה? העיקר שאני אמא סופגנייה :)
(רק להסביר כן, אני שוקלת 68 ק"ג למטר 63 לא לוויתן) צפתי תהני מהבטן שלך ותתגאי בה! זו החתימה שלך כרגע למה שאת עומדת להיות ועל הנס שאת מצליחה לייצר בתוכך.
תודה אתן מקסימות
ואני לא עושה שום דבר מיוחד... חוץ מזה בטן זה תמיד יפה