בוקר רוצה להתייעץ.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון הילדה שלי נרדמת בלילה רק אחרי חצי שעה 40 דקות ואני שמה אותה מ8 8 וקצת במיטה.
    היא למדה משהו חדש להתפשט ולהירדם ערומה היא פשוא מורידה את הטיטול את המיכנסיים קרה גם שהיא עשתה לי פיפי במיטה.
    איך אני מפסיקה לה את המשחק הזה כי אני ממש קמה כל 10 דקות כשיש שקט ישר אני יודעת שהיא מורידה את הבגדים?
    תודה ויום טוב
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת בת כמה היא, אבל את יכולה להלביש לה בגד-גוף? כך גם אם היא תוריד את המכנסיים יהיה לה קשה להוריד את הטיטול.
  • היא בת שנתיים וחמש
  • אולי זה הזמן לגמול אותה מטיטול...

• ניסיתי היא ביקשה תחתונים אבל היא עדיין לא מקשרת בין הצורך לעשות פיפי לשירותים שאלתי אותה כל כמה דקות אם היא צריכה אמרה לי לא ומיד אחרי זה עשתה פיפי ברצפה וככה זה היה 3 פעמים אז אני לא יודעת מה לעשות וגם איך להתחיל?
  • בעיה מוכרת
    הבת שלי גם מורידה בגדים... ועוד יורדת עם הפיג'מה ביד לסלון וכולה נקרעת מצחוק.
    כמה טיפים - שימי לה בגד גוף זה ימנע ממנה להוריד את החיטול (למרות שהבת שלי מצליחה להוריד את הבגד גוף....
    לגבי הגמילה - לא לשאול אותה.
    השלב הראשון של הגמילה הוא:
    פשוט לקחת אותה לשירותים כל 20 דקות. (כמובן כל פעם שיש פיפיקקי בשירותים שישו ושימחו צהלות שירה וכו)
    ככה 3-4 ימים.
    אח"כ להרחיב קצת את הזמן
    ורק אחרי שאת רואה שהיא ממש שולטת בנושא, להתחיל לשאול אותה כל חצי שעה האם יש לה פיפי או לא.
    קחי בחשבון שקקי זה קצת יותר קשה, ולרוב בהתחלה הם מודיעים שיש קקי רק אחרי שמתחילים לעשות
    כמובן לא לכעוס אם בורח.

[
  • תלבישי לה בגד גוף או אוברול.

• וואי וואי וואי הם היו עושים לי את זה המון ביחד בצוותא הגדול היה בן שנתיים וחצי והקטנה בת שנה וחצי אבל מורדים את כול הבגדים-לא רק את הטיטול.....נשארים ערומים לגמרי!!!!מתפוצצים מצחוק..........לא התיחסתי וזה עבר.......
    אבל זה באמת זמן לנסות לגמול......אם לא הולך לא ללחוץ....לדעתי גמילה צריכה לבוא גם מרצון(כמובן רצון בגיל סביר שלא תגיד בגיל 18 שהיא רוצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה