שמעתן? ילדים שלא אכלו פירות וירקות התעוורו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • זה לא מדויק, הם התעוורו לא בגלל שלא אכלו פירות וירקות אלא בכלל בגלל שלא אכלו כלום חוץ מסוג מסוים של מזון.
    אחד אכל רק לחם מרוח בשוקולד וקצת קורנפלקס והשני אכל שניצלים מעובדים, הגיוני שאין כאן כל גיוון.
    אם הבעיה היתה באי אכילת ירקות או פירות בכמות מספקת ניתן היה עוד איכשהו לתמרן ולהכין פשטידות שונות ומאכלים אחרים ולדחוף לתוכם ויטמינים באופן נסתר מהילדים.
    הבעיה פה זה העובדה שהם אכלו רק דבר אחד על פני תקופה מאוד ארוכה.
    זו כבר בררנות יתר
  • אני לא רוצה לשפוט את ההורים חלילה אבל נראה לי קצת הזוי שההורים קוראים לעצמם "נאורים" אם הילדים שלהם אכלו רק סוג מזון אחד במשך שנים

איך אתה יכול לקורא לעצמך הורה נאור?!?! זה מחרפן כאילו את רואה שהילדי שלך בררן ולא אוכל פירות ירקות ושאר המאכלים ולא תדאגי? זה היה צריך להדליק 10000 נורות אדומות!!
  • ראית מה האמא כתבה??

מיתוך הכתבה:
    "הילד שלי היה מאוד בררני באוכל, במשך תקופה ארוכה הוא אכל בעיקר פיתה עם שוקולד וקורנפלקס בלי חלב. הוא לא נגע בבשר, בפירות ובירקות". למרות זאת, היא החליטה לא להתערב כדי לא לריב איתו: "לא הייתי מודעת לסכנות באכילה כזו".

החליטה לא לריב איתו?? סליחה אבל אני חושבת שזה לברוח מקשיים אם הילד בררן
    מין הסתם שהיא סובלת איתו מבעיות אכילה אבל עדיף לריב עם הילד או לפחות לתת תחליפים לדחוף וויטמינים בכפסולות אם לא במזון

וחוץ מזה אני חושבת שאם ילד יאכל אוכל שהוא טעים באמת הוא יאכל גם אם הוא בררן.
  • צודקת לגמרי, האחריות פה היא כולה של ההורים.
    ילד בן 6 לדוגמא ברוב המקרים עדיין לא בר דעת מספיק
    בשביל להחליט מה טוב ובריא לאכול
    וברור שאם תינתן לו האפשרות אז הוא יבחר לאכול שוקולד כל היום
    על פניו נשמע כמו חלום רטוב של הרבה אנשים, לא?
    באחריות ההורים באמת לדאוג שהילד יאכל אוכל בריא
    ובאמת יש מספיק דרכים לגוון במזונות ולדחוף אוכל מזין לצלחת
    החל ממזונות בצורות וצבעים מעניינים וכלה בהכנת פשטידות עם ירקות
    אפילו קינוחים אפשר לעשות בריאים יותר דוגמת עוגת גזר, קישואים וכו'.

• בדיוק עוגת גזר זה דבר טעים ברמות!!
    עם סוכר חום והילד אוכל כאילו זה ממתק

וכן יש כל כך הרבה אפשוריות לשלב לילדים,
    צריך לזכור שילד הוא עדיין ילד יש לו אפשרות בחירה מוגבלת בהורים שלו
    ואם ההורים מספיק אייתנים בדעתם הכל אפשרי

ושלא נדע דברים נוראיים כאלו רחוק מאיתנו בררנות אכילה!!

הלוואי שיצליחו לרפא אותם ושעוד הורים יתעוררו מזה לפני שיהיה מאוחר..
  • אם שמתן לב
    הילדים הם גבול הספקטרום או עם בעיית ויסות חושי
    לא כל כך פשוט לשכנע אותם לאכול משהו או לעשות משהו כמו שאתן חושבות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה