היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה?? בחיים לא שמעתי על כזה דבר להשאיר ילד בחוץ בגשם? אולי זה הנהלים שלה אבל חוקי זה בטח לא. מעבר לזה שילד בן 4.5 לא מאחר בגלל עצמו ככה שאין שום תועלת בלכלול אותו בעונש ועד כמה שידוע לי היא לא הגננת שלך אז למה היא מענישה אותך?
טוב מאוד שהתלוננת עליה אל תוותרי
נורא ואיום
אצלנו הגן פתוח עד 8:30, ואז סוגרים ופותחים שוב ב9 ל5 דקות. אם את רוצה לאחר את צריכה להודיע.. לא בדקתי מה קורה במזג אוויר סוער - אני יכולה להגיד לך ששנה שעברה יצא לי לא פעם ולא פעמיים לחכות בגשם ביום שישי (בשישי פותחים את הגן ב12:45) עם ניצן מחוץ לגן של יותם לשעת הפתיחה, ולא, אין מקום עם גג שאפשר לחכות בו ... [
מבינה ללבך, לא יכולה אפילו לדמיין, איזה צרחות היתי מעיפה עליה, אם זה היה קורה לי, אבל אל תשכחי, היא עדיין הגננת של הבן שלך!!!! גם אם תנצחי בקרב, לא בטוח שתנצחי במלחמה תתנהלי בזהירות, צריך לנהוג בפוליטיקה!!!
אני מבינה שאת כועסת... מותר לך בהחלט. יום גשום וקר, לא נעים להיות בחוץ..... יחד עם זאת - אכן, אלה הנהלים. כשאת מגיעה באיחור (וסביר שזו לא פעם ראשונה בה את מאחרת...) את מפריעה בעצם לתיפקוד של כל הגן....
לא יודעת איך זה בגן שלכם אבל יש גנים בהם צריך לצאת החוצה לפתוח לילדים המגיעים באיחור ובשביל זה הגננת או הסייעת צריכות לצאת (או אפילו רק לקום מתוך פעילות עם הילדים, זה כבר מוציא מקשב וריכוז שלהם).
הדרישה הזו שתמיד יתחשבו בנו אבל לא לקחת בחשבון שגם אנחנו צריכים להתחשב באלו שנמצאים עם ילדינו ועם עוד 30 ומשהו ילדים קצת מוגזמת בעיני.
אין לי ספק שתכעסי על תגובתי אבל גם את זה צריך לקחת בחשבון כשמפרסמים משהו
אני יכולה להבין הכל, אבל "הענישה"?????????? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
Linbar את צודקת בהכל רק דבר אחד לא שמת לב היום מזג האוויר היה סוער במיוחד ביום כמו אתמול לא הייתי מתלוננת אבל כשגשום וקר אני מצפה שהיא או הסייעת ילחצו על הכפתור מתוך הגן ולא ירימו את השפופרת ויגידו תחכו 5 דקות . בימים כאלו לא משאירים ילד קטן בקור בחוץ !!!
היא רק היתה צריכה ללחוץ על הכפתור מתוך הגן . ואני מצפה מאשת חינוך להיות אנושית כי קשה לי להאמין שהיא היתה מוכנה להיות בחוץ בקור .
בנוסף כשרואים תופעה שחוזרת על עצמה המינימום זה לשאול אם הכל בסדר ?? או להתריע . אם היא היתה שואלת היא היתה מבינה .
סליחה. היא ענתה ואמרה "חכו 5 דקות"? את רצינית? הן אשכרה ניגשו ואמרו לך לחכות 5 דקות? לא בלל שהיו עסוקות?
כן ועל זה הכעס שלי
ועל כך שהחליטה להעניש בלי לבדוק סיבות
מצטרפת לכעסך המוצדק לחלוטין!!!! סליחה
דרך אגב - אם יש סיבה בגללה אתם מאחרים אולי כדאי היה לספר על כך.....