מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חדשה פה בת 23 הריון ראשון לאחר הפלה יזומה לפני 4 שנים .
    אני קצת מבולבלת לפני חודשיים התחתנתי וכל חודש אוקטובר קצת שיחקתי עם הגלולות לקחתי פעם כן פעם לא שלושה ימים לפני המקווה התחיל לי הפרשות חומות ואפילו קצת דם הבנתי שזה בגלל המשחק עם הגלולות ואמרו לי להמשיך לקחת את הגלולות אכן המשכתי ובמקווה ברוך ה' לא היה לי כלום לקחתי עד יום החתונה עד ה31.10 גלולות ואחר כך הפסקתי בסוף חודש נובמבר לא קיבלתי את המחזור שלי ולא הבנתי למה עשיתי 2 בדיקות הריון שיצאו שלילי לאחר שבוע (יום שישי ה-30.11) עשיתי שוב ויצא פס חזק ופס חלש ביום ראשון ה-2.12 הלכתי לרופא שלי אחרי שבבוקר עשיתי בדיקת דם והבטא יצאה לי 125.1 הרופא אכן אישר הריון ואמר לי לחזור אחרי חודש לבדיקת אולטראסאונד אחרי שבוע ב-9.12 עשיתי שוב בדיקת בטא והבטא הייתה 2302 שבוע לאחר מכן ביום ראשון הזה ה-16.12 הלכתי לרופא נשים אחר (של אמא שלי בהמלצתה) והוא עשה לי אולטראסאונד אכן ראה שק הריון בתוך הרחם ראה כל מה שצריך לראות כולל עובר אך עדיין ללא דופק יצאתי בוכייה כולי שלפי המחזור האחרון שלי הייתי אמורה להיות בשבוע 7 כבר והיו אמורים לראות דופק הרופא לא אמר לי באיזה שבוע אני ולא מדד כלום רק אמר לבוא עוד עשרה ימים כי כנראה שההיריון נורא צעיר לא יכולתי לחכות והלכתי לעשות שוב בדיקת בטא ביום שלישי ה-18.12 הבטא הייתה 42839 זוהי בטא מאוד גבוהה לשבוע צעיר מאוד אני נורא מודאגת באיזה שבוע אני? אם הבטא כל כך גבוהה למה לא רואים עדיין דופק?? הבנתי שאחרי שלוקחים ברצף כמוני 4 שנים רצופות גלולות ואז מפסיקים יכול להיות ביוץ מאוחר האם זה הגיוני ?? אודה לתשובתך וסליחה על ההודעה הארוכה !
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן יכול להיות כי המשחק עם הגלולות שינה את מועד הביוץ, ולכן רק על פי המחזור האחרון קשה לקבוע באיזה שבוע את.
    בערך בתא של 2302, כאשר עשית אולטרה-סאונד לאחר שבוע - ייתכן כי עוד לא היה דופק, אם כי בקצב עליית בתא היו אמורים לראות. בהחלט יכול להיות שההריון תקין, למרות זאת.
    לכן, המתנה ואולטרה-סאונד חוזר הם הפתרון. בכל מקרה בערכי בתא כפי שיש לך כעת (לפי הבדיקה של ה - 18), כבר צריכים לראות דופק בוודאות.

אני מציע כי תעשי אולטרה-סאונד נוסף בימים הקרובים מבלי לחכות 10 ימים, וכך תוכלי לדעת האם כבר רואים דופק או לא, ולהיות רגועה האם ההריון תקין או לא.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה