-
בדיוק כשהילדים נרדמו,
אני אחליט שזה הזמן האידיאלי לנקות את הבית
אני אתקתק כלים, כביסות, שירותים, מקלחות, אבק
ואז, בדיוק כשהגיע הזמן לשטוף, והרצפה מלאת מים... הקטן שלי יתעורר
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
-
-
חחחחחחחחחחחחחח....
-
לא נעים לספר מלבד השירותים והריהוט אני כמעט לא מנקה
-
אצלי יש בעיית אבק חמורה. מתמלא אבק תוך חצי יום
-
מכירים את זה שהבית נקי ומצוחצח הרמנו כל גריר וגרירים
חזרנו מהגן הורדנו טוב טוב את החולות מהנעלים ניערנו גרבים ועלינו הביתה אבל איך פספסנו דווקא את הכי הקדמי
-
הסוד שלי הוא לשלוח את הילדים עם בעלי אחה"צ להורים שלי (בימים נעימים החוצה), ולנקות בשקט!!!!!!!!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אחת ויחידה - בעעעעעע
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
בדיוק כשסיימתי לטאטא ויש ערימה באמצע הסלון
אני בדרכי ליעה לאסוף אותה
ואז הבעל יוצא מהחדר ואני אומרת לו תי-ז-הר והוא מרים את הרגל גבוה כדי לא לדרוך ובסוף מניח אותה בול על הערימה
-
לי יש 2 סודות:
1. כפפות לטקס (חד פעמיות) - אם זוהר בוכה בדיוק באמצע האקונומיקה - אני מורידה את הכפפות ו.. וואללא- ידיי נקיות ולא מסריחות
-
לי יש רעיון אחר -
עדיין לא מצליחה ליישם אותו אצלי - הוא נקרא....
...
...
...
עוזרת.
---
אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
-
בהחלט החכמתי מסודותיכן.
המממממממממממממממממ... עוזרת זה רעיון מקסים.
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
-
-
תמידדדדדד תמידדדדד (למעט פעם אחת ואותה אני זוכרת בודאות כי איך אפשר לשכוח) תמידדדד איתן יתעורר כשאני צריכה בדיוק דקה אחת כדי לסיים את מה שהתחלתי (בין אם זה משהו על האש בין אם שטיפה ונקיונות). מה התזמון ההזוי הזה?
-
הסוד שלי... פעם בשבוע אני נפרדת יפה מ 200 ש"ח ומוסרת אותם לאתי הנהדרת שמנקה לי את הבית ת-ע-נ-ו-גגגג!!! האמת, היה קשה למצוא מישהי שאני מרוצה ממנה
וביתר השבוע את כל הנקיונות "הקטנים" (בואו נודה אין לזה סוף...) אני משאירה לערב אחרי שהם נרדמים והבעלול בבית למקרה של אזעקה מכיוון חדר השינה שלהם