הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני חדשה כאן.
    בת 32, בעל בן 34. מנסים להרות כשנתיים וחצי. שתי הפלות טבעיות בשבועות הראשונים. לפני חודש ביקרנו אצל פרופ' משיח, המליץ על השבחת זרע והזרעה. רשם לי פיוריגון ואוביטרל. החודש הייתי אמורה לקבל אתמול, 19/12, ובדרך כלל בערך שבוע לפני המחזור מתפוצצת לי הבטן מרוב כאבים ומחזור עצמו יומיים-שלושה ראשונים ממש כואב, והפעם לא כאבה הבטן לפני, רק תחושה קלה של אי נעימות בבטן תחתונה..והפרשות מוזרות מאתמול בערב. רואים שיש משהו בתחבושת, אך לא דם, משהו בצבע חום ממש ממש בהיר..ותחושת אי נעימות בבטן תחתונה. בנות יקרות, האם זה יכול להיות הריון ופשוט כך הוא מתחיל?? אני מודאגת, כי בבפעם הראשונה שנקלטתי, היה לי איחור 10 ימים עם כאבי בטן ואז התחילו הפרשות ומהר מאוד זה הפך לדימום והפלתי..האם למישהי ככה התחיל הריון??

לישועתך קיוויתי ה'
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרה :)
    תחכי עוד קצת ותעשי בדיקת דם. אין לי מושג לגבי הכאבי בטן אבל לכל אחת תסמינים שונים..הפרשות חום כהה יכולות להעיד על השתרשות או על דם ישןשמתנקה מהרחם, כל עוד הוא לא טרי וורוד זה מעולה!!!

בשורות טובות בקרוב. מחזיקה לך אצבעות
  • תעשי בדיקת דם ...
    זה מה שעשיתי היום ואחרי שעתיים ידעתי בוודאות....
    אין יותר אמין מבדיקת דם...
    בהצלחה! ותעדכני...
  • תודה חמודות:) ביום ראשון אלך לעשות בדיקת דם..עד יום ראשון יהיה ברור האם זה מחזור (אלוהים, מקווה שלא!).

השתרשות - באיזה יום זה? אני ביום 31 עכשיו (מתחילת המחזור הקודם)..פוחדת לקוות..

לישועתך קיוויתי ה'
  • ביום שאת אמורה לקבל לפעמים יש מעט דם..
  • היי

אף אחת מהבנות לא יכולה להגיד לך האם זה הריון או לא
  • חמודה מחזיקה לך
    בעזרת השם תעדכני אותנו ביום ראשון בהיריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה