רגישות בחזה לאחר ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מספר חודשים. המחזור די סדיר, אני משתמשת במקלוני ביוץ ומזהה אותו למרות שאף פעם אין לי שני פסים זהים. למרות זאת, יש שני פסים בזמן שאמור להיות ביוץ ולאחר מכן מופיע רק פס אחד (אני ממשיכה לעקוב). תמיד כשבוע לפני המחזור, בערך מס ימים לאחר הביוץ מתחילה אצלי רגישות חזקה בחזה שמזכירה לי שהמחזור יגיע בקרוב (עוד שבוע או 10 ימים). האם הרגישות האופיינית ללפני המחזור יכולה להופיע ועדיין יש סיכוי להריון?
5 תגובות
עמוד 1
  • גם לי יש את הכאבים האלה :) ככה אני יודעת שבייצתי!
    אומרים שהסימנים של המזור וההריון זהים אז.. אין מה לעשות, רק לחכות!

את חדשה פה נכון? ברוכה הבאה! שיהיה מלא בהצלחה!@!!
  • ברוכה הבאה! אצלי בדיוק אותו הדבר וכל חודש אני מתעצבנת על הכאב הזה שמרמז על המחזור, אבל אני יודעת שזה שטויות כי גם הריון יכול להתחיל ככה

• כן אני חדשה... עד עכשיו רק קראתי... טוב אין ברירה אלא לחכות
    תודה
  • כמה זמן יש לך? נחכה יחד

• אני אמורה לקבל עוד 8 ימים
    איזה כיף שיש הזדהות! בעלי כועס עלי שאני מתעסקת בזה. הוא טוען שאני סתם מלחיצה את עצמי וזה קצת נכון. עדיין נחמד לדעת שאני לא היחידה
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי jesy

כמה זמן יש לך? נחכה יחד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה