אז קצת שיתופים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בנות יפות ..
    היינו אתמול אצל פרופסור פוטשניק באופן פרטי
    הוא פשוט מדהים!!!
    היינו אצלו שעה שלמה הבאתי את כול הבדיקות איתי והוא פשוט הסביר לי הכול מא-ת בצורה סבלנית ומקצועית מאוד ..
    לסיכום הוא הציע לנסות עוד 2 מחזורים ע"י הזרעה בשילוב זריקות
    לגבי בעיית הזרע- הוא אמר שהזרע חלש אבל אפשר לעבוד איתו הוא הציע לנו לעשות בדיקת זרע נוספת ולראות מה קורה דבר שני הוא הציע לתת לבעלי זריקות טטסטרון לחיזוק הזרע ודבר שלישי הפנה אותנו לאורולוג בעקבות הוריקוצלה הוא אמר במידה והבדיקת זרע תצא שוב אותו הדבר שווה לעשות את הניתוח הזה שהוא מאוד פשוט יחסית

ולאחר כול זה - קבעתי לבעלי טור לאורולוג ואנחנו נבקש הפנייה לעשות את הניתוח הזה וזה בעקבות כאבים שמלווים את בעלי באיזור כבר שבוע ימים אני מניחה שוריקוצלה קפצה דרגה בגלל שאף פעם לא כאב לו ככה זה ממש מפריע לו לתפקוד היומיומי -
    נכון שהרופא שלי אמר שברגע שבעלי יעשה את הניתוח ניצטרך לעשות הפסקה של 3 חודשים מהטיפולים {{{ למרות שאין לי מושג למה... הרי הכול אפשר לעשות במקביל.. }}}} אבל כרגע חשוב לי שבעלי ירגיש טוב יותר מהכול ואם זה אומר שניצטרך לעשות הפסקה אז אין ברירה ...

אתמול ראיתי את הפנים של בעלי ממש נפולות הוא לא מבין מה נפל עליו
    לקח את זה קצת קשה פעם ראשונה שאני רואה אותו ככה
    ניסיתי לעודד אותו כמה שאפשר .. שזה בסדר ונעשה מה שצריך והכי חשוב כרגע שהוא ירגיש טוב ונטפל בבעיה שיש בזרע ..

אז לאחר חפירה זו
16 תגובות
עמוד 1
  • אוראלי מאחלת לך שתיקלטו מהר! בלי כאבים, לחצים ואנשים עצבנים.
    שתצליחו להיקלט ולעשות את הניתוח במקביל ושהכל יהיה קליל.

קבלי חיבוק גדול! בהצלחה עם הכל!!
  • תודה יקירה
  • אז ככה... קודם כל בהצלחה!
    גם אני מתחילה זריקות.. הוא כבר הביא לך מרשם?
    ההפסקה זה בגלל ההחלמה מהניתוח וגם הזרע מתחדש אחרי תקופה

• זה באמת מרגיע להיות אחרי ייעוץ של רופא שמבין, נותן לך את הזמן ולא מנפנף אותךאחרי כמה שניות...
    הנה עשיתם עוד צעד נוסף לבייבי!

ותרגיעי את הבעלול, לא נורא גם לו מותר להתבאס, תחשבי מה זה להרגיש תמיד שהבעיה אצלך... אני הייתי מתחרפנת!!

בהצלחה יפה! בסוף תראי שהכל יהיה בסדר

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • היי לולי - הפרופסור של אתמול לא הביא לי הפנייה לזריקות כי אני לא עושה אצלו את טיפולים רק לייעוץ הייתי אצלו.

יהיה טוב- תודה מתוקית
  • מורני נשמה!!! אני ממש מבינה את בעלך ואת ההרגשה שלו...גם בעלי קיבל את הבשורה לא משהו...חייב להיות איתם ברגעים האלה....ולעודד כמה שיותר...ולגרום להם להבין שנינו ביחד באותה הסירה..

מקווה שההחודש הזה זה המחזור האחרון לתשעה חודשים!!!
    תעדכני:):)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אוראל היקרה קודם כל מאחלת לך קליטה בלי טיפולים, כאבים , לחצים . מחזיקה אצבעות מאמי ובהצלחה .

/]
  • אני מאחלת לך בהצלחה וקליטה מהירה
  • וואי מתוקה....
    קודם כל תרשי לי לחבק אותך, חיבוק דוב.
    דבר שני, אני מאחלת לבעלך שיחלים מהכאבים, ורק שירגיש טוב.
    ברגע שירגיש טוב, הכל יזרום כמו שצריך.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בנות יקרות כמה שהתמיכה שלכן עוזרות ומעודדות
  • הייייייי, מקסימאמו׳ש!!!

• שמחה לשמוע שהלכת לפרופסור והוא עשה לך סדר בדברים. אני חושבת שתמיד יותר קל כשיודעים איפה עומדים ויש תוכנית מסודרת. לגבי בעלך - ברור שהוא חושש, אבל בריאות זה הכי חשוב ואני בטוחה שהוא יתגבר כי הוא יודע שאת שם לצידו.
    שיהיה לכם בהצלחה, ובקרוב בשורות טובות!
  • יש לך אחלה גישה

• מורני, שיעבור בקלות וכמה שיותר מהר!

Boten
  • אמילי מדהימה אחת
  • דאאאאאאארררררליייייינג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה