בעקבות השרשור "אחרי ניתוח קיסרי..." - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות - עם כל הכבוד לנו (ויש כבוד) - אנחנו לא נשות רפואה וגם אם אנחנו כן אנחנו לא תמיד עפ"י הכתוב ניתן לדעת את המצב המדויק ולכן מסר כ: אני מבטיחה לך שזה יעבור - מוטעה! אין לנו הרשות לקחת אחיות על בריאות אחרות בעיקר אם ידוע לנו שמסתמכים על דברינו, עלינו להיות זהירות מאוד. לא הייתי רוצה (ובטוחה שגם אתן לא) שמישהי תימנע מללכת לרופא כי מישהי בפורום כתבה לה שככה זה וזה עובר.....

7 תגובות
עמוד 1
  • צודקת

• מסכימה איתך צריך להיזהר כדי שמישהו לא ישלם מחיר כבד
    הכי טוב לסיים בהמלצה ללכת לאיש מקצוע או להזמין איש מקצוע

• קשה לי להאמין שמי ששואלת תסתמך על התשובות בעיניים עצומות
    לא אחת התייעצתי לגבי נושאים דומים אבל בסוף כל אחת עם האינטואיציה שלה. ברור שהפורום לא מנוהל בידי אנשי מקצוע והתשובות הן לא תורה מסיני. אבל כל אחת מנסיונה.
    נראה לי לצטט מתגובות של מישהי שהיתה לה רק כוונה טובה לענות מנסיונה זה לא לעניין
  • לירון - מאחר וזה אינטרנט ואת לא ממש יודעת מה כל אחת עושה עם התשובות שניתנות כאן כדאי וראוי להיזהר בתשובותינו....

• לירון אין לי מושג למי התכוונת כשכתבת על ציטוטים.
    בתגובתי לא ציטטתי אלא הבאתי דוגמאות של תגובות אפשריות.

שמתי בתוך גרשיים לא מתוך כוננת ציטוט משהו ספציפי שקרה.
    ואגב איך את יודעת ב100% שבנות לא מסתמכות על תגובות שמגיבות להם חברות שהן סומכות עליהם בכל הנושאים האחרים?

צודקת ששיקול דעת בריא לא מסתמך על תגובות שלא מאיש מקצוע אבל אין לדעת. אולי מישהי לא תפעיל שיקול דעת שכזה וכן תסתמך

• הכוונה היתה לציטוט שכתבה לינבר בהודעה שהיא פתחה
    אי אפשר לדעת מי נמצאת מאחורי המסך ומהם השיקולים שלה...הייתי רוצה להאמין שהן שיקולים בריאים אבל בימינו באמת אין לדעת.
    צריך לקחת בחשבון שהדברים נכתבים כאן הן מנסיון חיים של הבנות ...אולי המנהלות צריכות לציין זאת בדביק
  • טוב, לא יודעת, חשבתי על זה שוב וזה פורום חברתי יותר..אולי לא עד כדי כך.. וגם כי בפורום לידינו נמצא ד"ר שעונה בצורה מוסמכת ומי שרוצה מענה מקצועי פונה אליו, גם מבינינו.

אגב שמתי לב שגם הוא בתשובותיו כרופא!! מרבה לשלוח להיבדק כי כנראה באמת מאוד קשה לאבחן מצבים, אפילו לרופא, דרך תיאור בלבד. אז בטח שלנו זה לא אפשרי..

קיצר,

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה