המלצות למיטה לגאיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוקי ...אז אחרי שגאיה ישנה מגיל שנתיים במיטת מעבר ועדיין בגיל 4 וקצת היא איתה

9 תגובות
עמוד 1
  • היי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יש לנו את הרגילות, אלא שניפתחות עם שתי מגירות.
    אם יש לכם בעיית איחסון - זו תוספת אחסון לא רעה, כיום לא הייתי רוכשת כזו אלא מיטה נמוכה יותר (בעיני המינוס העיקרי של המיטות שהן גבוהות מידי ותמיד המיטה התחתונה פתוחה קצת כדי שיהיה קל לרדת).
    המיטות הנפתחות טובות כמובן גם כמקום לינה לאורחים גדולים או קטנים....
    אנחנו קנינו כבר לפני שנתיים וחצי את המיטה השנייה כך שמאז מן הסתם המחירים השתנו...

• טוב אז כמו שאת יודעת אנחנו בגיל שנתיים כבר קנינו לאוראל מיטה רגילה ולא מיטת מעבר. זה נקרא מיטת ילדים, מיטת נוער זה יותר כמו ספפה.
    קנינו בחנות מפעל בקרית ביאליק, עץ מלא עם מזרן אחד איכותי והמזרן למטה פשוט. קנינו עם 2 מגירות במיטה הנפתחת, ועם מעקה אבל את המעקה עשינו לכל אורך המיטה כי היום המעקות הם לאורך רבע מיטה אז ביקשנו לשנות.
    יש מלא עיצובים ודוגמאות, שלנו בצבע קרם בהיר, כמו וניל כזה עם עיגול סגול בראש המיטה והמגירות גם בסגול בהיר. עלתה לנו בסביבות 1500...
    תסתכלי תמונות בפייס
  • לנו יש כזו
    רק בוורוד עם מלאכיות בתוך הריבועים. עשינו אצל נגר בראשון. מה שטוב אצלו זה שיכלנו לבחור הכל - הצבעים, הדמויות, להגדיל את המעקה +את גודל המיטה עצמה. קוראים להם "מיטה לי"

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • ואי בתשי זה ממש זול..1500? הכי זול שאנחנו מצאנו ועוד הפסוטות הן סביב ה2000
    ואורטל? לא ציינת כמה זה עלה אצל נגר
  • 2000 ש"ח, וזה היה לפני ארבע שנים בערך....זה המחיר, עשינו בזמנו סקר שוק
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • רעי עדיין במיטת מעבר...

גם הוא קטנצ'יק ונוח לו שם...

עוד כמה חודשים גם אנחנו נתפנה לזה

אגב, מידי פעם יש מבצע בגרופון... כבר ראיתי פעמיים שפרסמו שם מיטת ילדים מהממת במחיר מבצע...
    שווה לעקוב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אם את קונה מיטה אני ממליצה לך לחשוב קדימה ולקנות משהו גם לינאי
    או מיטה שנפתחת ובעתיד הוא ישן על הנמוכה, או מיטת קומותיים או חצי קומותיים
    לנו יש חצי קומותיים של עצ'מלה: http://www.etzmaleh.co.il/catalog.php?id=35

ואני סופר מרוצה ממנה!
    גם חוסכת מקום - גם יש לילדים פינה קטנה משלהם (שמתי להם וילון וספה קטנה ו2 פופים בפנים)
    היא עלתה לנו 3,500 ש"ח אם אני זוכרת נכון - היה מבצע
    והם אחלה! אכות מצויינת ושרות מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה