לנסיך שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגענו יחד לשבוע 30. כמה חיכיתי לזה!
    אומנם עשית קצת קונצים (צירים מוקדמים) אבל תודה לאל שאתה עוד שם.
    בפנים. שם חם ונעים.
    אני מתרגשת כי אתה הראשון שלי , חי ובועט בתוכי. זה משהו שעדיין קשה לי לקלוט. גם אחרי 30 שבועות.
    ילד יפה שלי , כבר מהפעם הראשונה שבה ראיתי אותך כנקודה קטנה ולבנה על מסך האולטרסאונד ידעתי שאתה הדבר הכי חמוד בעולם. התאהבתי בך.
    אח"כ ראיתי אותך בשקיפות ובסקירות וכל פעם התלהבתי מחדש.
    כשאמרו לי שאתה גדול קצת לגילך ידעתי שאתה מיוחד. ידעתי שיש בך משהו שמקדים את זמנך. גם כאולטרסאונד האחרון שעשינו לפני כמה ימים כבר אמרו לי שאתה קילו 500 ושהספקת להתהפך עם הראש למטה. ילד חרוץ.
    ילד יקר שלי , מבטיחה לשמור עלייך מכל משמר גם עכשיו וגם אחרי שתצא עוד כמה שבועות החוצה לעולם לא קל. מבטיחה לתת לך את מה שאני יכולה כדי שתהיה בריא ומאושר. זה מה שהכי חשוב לי. אתה.
    אוהבת אותך ותמיד אוהב ,
    אמא.
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה מרגשת!!!!!!

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • זה היה מהמם..
    מחכה להגיע בקוצר רוח לשבוע שלך.
    הכל נראה לי כל כך רחוק..

ריגשת.. ריגשת..
    היה כיף לקרוא..