היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחחחחחחחחחח אגב..זה לא התבטל..זה נדחה גילו לווחות מאיה לעוד 5000 שנה..אחר כך זה נגמר
אז דנה-בננה - לא לשחרר ! להמשיך לדאוד כי זה יקרה בעוד 5000 שנה ! צריף להיות מוכנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול!!!!!!!!!!!
העיקר שהפורום עוד "חי"...
אוי הרגתן אותי כולכן חחחחחחחחחחחחחחחח
זה מזכיר לי שבשישי הייתי בסופר והקופאית הייתה כולה בשנטי שלה, אז ביקשתי ממנה אם אפשר קצת יותר מהר כי אני צריכה לאסוף את הילדים, זקן שהיה מאחוריי התערב ואמר שאין מה למהר, יש זמן. אז עניתי לו "הלו! סוף העולם עוד מעט מגיע!!! אין זמן!!!!" ואז חשבתי לעצמי- שדווקא בני המאיה צדקו, באמת צריך להגדיר תאריך תפוגה. כשיש דד-ליין אז עושים הכל הרבה יותר ביעילות. גם פחות דופקים חשבון לאחרים, מגשימים ומעיזים. קצת כמו ענת גוב שהלכה לעולמה לפני שסוף העולם הגיע....
ממש סוף עולם סוף סופ"ש שמתחיל שבוע חדש עד הסופ.. "ש הבא