סקר....סקר....סקר.... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה שסקרים בהחלט מעירים את הפורום הזה
11 תגובות
עמוד 1
  • אהבתי מאד , אני מתחילה
  • סקר זה כיף! איזה יופי תתחדשו על המעבר דירה!!! לבן באמת יפה, באיקאה יש הרבה לבן....
    אנחנו גרים בשכירות כי המחירים לקניית דירה יקרים מאודדדד
    בבניין רב קומות... דירה חדשה ויפה... עם מרפסת...
    האמת לא השקעתי יותר מידי בבית כי הוא לא שלי וכי חשבתי שאחרי שנה כבר נקנה דירה.... קניתי באיקאה רהיטים בסיסיים... וגם אצלי הכל לבן...
  • מרגוש העיצוב בבית שלכן נשמע מעניין
  • את מוזמנת אלי להתארח והתרשם.
  • אנחנו קנינו דירה חדשה יחסית לפני שנה וחצי ברב קומות. דירה במבנה לא סטנדרטי - אני אוהבת דירות קצת מיוחדות.
    עיצבנו את הבית בסגנון מודרני. עשינו מטבח חדש בצבע קרם מבריק, עם שיש בצבע תואם.
    רוב הריהוט בסלון שחור לבן מבריק, החלטנו שאנחנו לא רוצים ללכת על עץ, רק הספה בצבע סגול - בורדו כי לא רציתי שהכל יראה שחור לבן והיא מכניסה צבע לבית. יש גם שטיח קטן תואם בצבעי שחור - לבן - אפור ועליו שולחן סלון מזכוכית צבעונית. סה"כ השקענו הרבה כוחות וזמן בכל הפרטים ואני אוהבת את התוצאה.
  • באיזה בית אתן גרות כרגע? שכירות? או בית שלכם?שכירות

אתן גרות בדירה? קרקע? רב קומות? קומה 2 עם מעליות ומרפסת ומטבח חדש שתפס לי את העין מכול הדירות + הממ"ד שמאוד חשוב באשקלון

תתארו איך ניראה הבית שלכן? איך הוא מעוצב?האמת שלא עיצבתי את הבית הוא מעוצב בצבעי כתום, מזנון מעל הטלויזיה מגבס. נחמד. כמו שכבר אמרתי לי חשוב המטבח חחחחח

ואיזה ריהוט יש לכן? איזה סגנון ? אנחנו לא משקיעים בריהוט כי עדיף לחסוך. ספות קניתי מבן דוד שלי (חדשות מעוד) מיטה לאיילי אמא שלי קנתה, גם פינת אוכל לקחתי ישנה של אמא שלי. לא ממש השקענו חחחחח
    אוראל, תמשיכי בסקרים אחלה!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מרגוש תודה על ההזמנה
  • גם אני רוצה !!!

לאחר שנתיים וחצי של דם יזע ודמעות
    אצל חמי וחמותי עברנו לבית משלנו
    ( לא היינו מסוגלים לקנות קרטון לגור בו לפני
  • וואי סקר חמוווד, אז ככה- אנחנו גרים בדירה שכורה וממש עוד מעט עוברים ליחידת דיור ששיפצנו כמעט מהיסוד. היחידה שייכת למשפחה אז המטרה היא חיסכון.... לי היה הכי חשוב המטבח וקנינו מטבח שמנת קלאסי עם אי מעץ במרכז. בחוץ יש גינה שריצפתי בגרניט פורצלן דמוי עץ אז זה נראה כמו דק, ויש ערוגת תבלינים, פרחים ועצים. הסלון שלנו (הספות)בצבע ירוק אפור מעושן עם שטיח בצבע טבעי, בסלון ובקליניקה צבעתי קיר אחד בטורקיז בהיר בהיר אפרפר, חדר השינה יהיה רקקקק לבן, גם ארון הבגדים בצבע עץ לבן, והמקלחת..... כחול!!!! חחחחחח כן הייתי אמיצה.....

• אני במצב רוח של סקרים :)
    - גרים בבית שלנו אחרי דם יזע ודמעות חחח
    - גרים בבניין קומות, קומה 2.
    -שיפצנו אותו מהיסוד כי הא היה מזעזע בלשון המעטה. היום הבית יפיוף אמיתי, מעוצב דיי מודרני, אנחנו לא אוהבים רטרו וכאלה.
    - צבעים אפור, לבן ושמנת שולטים
    - גם ברהיטים אלו הצבעים ששולטים.

הכי חשוב שנמלא את הבית בקטנטנים והם יעשו בלאגן ואולי ילכלו את הקירות ובכלל לא אכפת ליייי
  • אניי גם רוצהה

באיזה בית אתן גרות כרגע? שכירות? או בית שלכם?
    ממש עכשיו אנחנו אצל ההורים שלי, הבית שלנו בשיפוצים ואוטוטו יהיה ממש ממש שלנו..

אתן גרות בדירה? קרקע? רב קומות?
    הבית שקנינו בקומה 5 עם מעלית..

תתארו איך ניראה הבית שלכן? איך הוא מעוצב?
    מעוצב לצערי כרגע עם קרטונייים!! בעע אבל אוטוטו... נסיים לשבור קירות אחח כמה שאני מחכה לזה!

מה הצבעים ששולטים בבית?
    החדר שינה סגול - לילך, עם ריהוט מייפל. הסלון כתום-צהוב והמטבח עוד לא קיים..

ואיזה ריהוט יש לכן? איזה סגנון ?
    הסלון הפינתי צריך להגיע שבוע הבא :) מזנון, פינת אוכל וכאלה אין לנו עדיין - חדר שינה בגוןן מייפל לבלבן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה