סקר קצת אינטימי ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

11 תגובות
עמוד 1
  • אוייי פנינוש אהבתי
  • אז ככה....
    מנסים עשרה חודשים...
    ניסינו טיבעי, בימים של הביוץ, גם כל החודש... ללא הצלחה.

עשיתי 2 הזרעות על ביוץ טיבעי והשבחה כמובן ובחודש שעבר עשינו טיבעי לחלוטין עם מעקב זקיקים ובדיקת דם וכשאמרו לנו התחיל לעבוד התחלנו לעבוד כל יום וקלענו לביוץ ולא הצליח. אני מדוכאת ממש! הדמעות בעיני... האמנתי שהצילום רחם יעזור ובסוף כלום. קיבלתי וכואב לי כאבי תופת... נמאס לי להרגיש תבוסה.
    השלב הבא זה זריקות והזרעות.
    כן, בהתחלה הניסיונות היו כמו עבודה, עם הזמן הבנתי שזה לוקח זמן אז התחלתי לזרום יותר. 
    להצית את האש...? מילים יפות, מגע עיסוי ואז זה זורם...
    ממש בקרוב טסים לנופש רומנטי....
  • מנסים 10 חודשים.
    בצורה טבעית לחלוטין.
    כן בשלב מסוים הניסיונות הפכו לעבודה,אבל כשהבנתי שזה לא הולך לקחת כל כך מהר אז הפסקתי חבדוק ביוץ ופשוט נסינו להנות מהרגע. למרות שבעלי טוען שלא ממש הייתי זורמת.

אנחנו מציתים את האש בעזרת מוזיקה נעימה ועיסויים.
    אנחנו עולים שלב כבר... התחלנו עם בדיקות מקיפות : הורמונין,זרע,us ועוד.

רעיון נחמד פנין.
    תמיד טוב לשמוע שאת לא לבד במצב הזה.
    כמובו שהייתי רוצה שאף לא תהיה במצב הזה אבל זו המציאות

• מנסים 10 חודשים.
    בצורה טבעית לחלוטין.
    כן בשלב מסוים הניסיונות הפכו לעבודה,אבל כשהבנתי שזה לא הולך לקחת כל כך מהר אז הפסקתי חבדוק ביוץ ופשוט נסינו להנות מהרגע. למרות שבעלי טוען שלא ממש הייתי זורמת.

אנחנו מציתים את האש בעזרת מוזיקה נעימה ועיסויים.
    אנחנו עולים שלב כבר... התחלנו עם בדיקות מקיפות : הורמונין,זרע,us ועוד.

רעיון נחמד פנין.
    תמיד טוב לשמוע שאת לא לבד במצב הזה.
    כמובו שהייתי רוצה שאף לא תהיה במצב הזה אבל זו המציאות

• היי :-)

ניסיתי בערך שלושה חודשים לתזמן את החגיגות עם הביוץ, עד שיום אחד הוא הבין שאני מנסה והודיע לי שבגלל הבעיה שלו אנחנו צריכים ייעוץ גנטי... ואז כבר הבנתי שאין לי מה לנסות עוד :-)

כרגע כמובן באופן טבעי, התור לגנטיקאי באיכילוב יהיה רק ביום חמישי. משם נראה :-)

כל הזמן זו עבודה. אחרת בשביל מה התחתנתי איתו? שיעבוד קשה, שיזיע, שיעשה קצת פעילות אירובית ;-) מה קרה...

כדי להצית את האש? זה קל. אנחנו חולי הפתעות: אני יכולה להתנהג הכי כרגיל ולתפוס לו פתאום ללא התראה מוקדמת את ה"עניינים". או "לדבר למיקרופון" על הבוקר כשהוא עוד אפוף (הוא מעולף על זה), או לעשות לו עיסוי בשמן (פעם ממש ישבתי וקראתי איך עושים את זה!!!!) ואז אני מקבלת "הצדעה" אחרי 15 דקות (אדיר, חייבת למצוא לכן את זה) ;-) מכיוון שלבעלי יש קול נמוך מים המלח, הוא רק צריך לדבר אליי קצת... ואז להוריד אותי מהתקרה. ;-)
  • שלום בננות אהבתי , אז ככה
  • היי

• נייס....
    אז...

כמה זמן אתם מנסים?
    עוד מעט שנתיים...

באיזו דרך? טבעי, הזרעות, הפריות?
    עד כה....טבעי...בארבע חודשים האחרונים שתיתי איקקלומין אך עדיין בלי עזרה רפואית או מעקבי זקיקים...לא נראה שזה יעזור..כי הבעיה היא אצל הבעלול...

האם הניסיונות הפכו ל"עבודה" ?
    ברור...לצערי הרבבבבבבבבב!!! למרות שהחודש האחרון היה ממש ממש כיף...כי חודש הבא אנחנו מתחילים הזרעה והבנו שטבעי זה לא ילך......אז החודש רק נהנינו..היה דווקא משנה ונחמד...התגעגעתי לזה:)

מה אתם עושים להצית את האש?
    ואואואואואההה... חחחחח...משחק מקדים....נשיקות...ובגדים כאלה ואחרים.........חח:):)
    פנינוש....את והסקרים שלך...אשרייך...מרימים את הפורום
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היוש מקסימות!!!

אז ככה, אנחנו מנסים 10 חודשים(!!!) לי זה נשמע כמו נצח..לא האמנתי שאגיע לכך.

רק לפני חודש החלטתי שאני צריכה עזרה מקצועית. לפני כן ביצענו בדיקת זרע לבעלי,בדיקת הורמונים לי ובדיקות גנטיות, הכל תקין לחלוטין תודה לאל!!!

עשיתי לראשונה מעקב זקיקים, שלגמרי הרגיע אותי מהמרדף שלי אחרי אחרי זיהוי הביוץ כי אצלי זה לא פשוט כלל(מחזור בין 34-42 יום)
    ניסינו החודש לפי מעקב זקיקים+בדיקת דם וניסינו 3 ימים שבהם אמרו לנו.הרופא אמר שאם לא יצליח החודש נעבור לאיקוקלומין..

בכדי להצית את האש אנחנו עושים עיסויים,או שאני פשוט נצמדת אליו ומשגעת אותו..חחח
  • אנחנו ניסינו 8 חודשים נקלטתי ונפל לפני 4 חודשים..
    רק החודש בכלל "הסכימו" לנו לקיים יחסים..
  • אשתף אתכן גם..
    - מנסים שנה וחצי מתוכם חצי שנה בטיפולים, עברנו טיפולים וארבע הזרעות (הטיפול הראשון היה ריבוי זקיקים ולכן הופסק באמצע).
    - אז בהתחלה כמובן שניסינו טבעי וגם דיי ספונטני לא חישבנו ימים של ביוץ וכו'. פשוט הפסקתי עם הגלולות ואמרנו מתי שיבוא.. יבוא! אבל זה לא בא ואז התחלנו לעקוב אחרי הביוץ עם המקלות והשטויות האלה וזה גם לא עזר ולכן עברנו לטיפולים. וכרגע אנחנו כנראה לפני הפרייה ראשונה, ביום שלישי יש לנו שיחה עם הרופא, כי ההזרעות לא הצילחו עד עכשיו.
    - אכן אכן הפכו לעבודה לצערי הרב למרות שאנחנו משתדלים שלא, זה פשוט בלתי נמנע אני חושבת בשלב מסויים. החודש הזה החלטנו להוריד הילוך ובגלל שאני אעבור ביום שני היסטרוסקופיה, החלטנו לא לעבור טיפול החודש אלא לתת לגוף קצת להתנקות, כמובן שנמשיך לנסות באופן טבעי.
    - עיסויים, ליטופים ונשיקות עושים את העבודה

בהצלחה בנות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה