סימנים להריון לפני האיחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב :)

אני בטוחה שבטח שאלו את ההשאלה הזאת מיליון פעם, אבל זה מעניין אותי..

אמורים להיות סימנים להריון לפני האיחור? אמורים להרגיש משהו?

היו לי בחילות קצת שבוע אחרי הביוץ, אבל זה קרה לי גם בחודשים קודמים, כך שאני לא רוצה לייחס את זה לשום דבר...

אני יודעת שזה נורא אינדיווידואלי.. יש מישהי שחוותה הריון בלי שום סימנים לפני האיחור?

המון תודה ושבת שלום!!

3 תגובות
עמוד 1
  • ממוש אני לא הייתי בהריון עדיין אבל ממה שכותבים ומספרים פה אין לזה חוקים וחבל לחפש סימנים. יש כאלה שלא מרגישות כלום וכאלה שכן וכאלה שחשבו שכן ואז לא וכאלה שחשבו שלא ואז כן.... המלצתי....אל תחפשי סימנים....את יודעת מה? אני מפרגנת לך - אם תתחילי להקיא בבקרים אני מכריזה על זה כסימן להריון

• אני הייתי בהריון 5 פעמם שמהם רק 2 הצליחו ולצערי 3 נפלו...
    מנסיוני הרב אני אומרת לך : אף פעם לא הרגשתי משהו חריג לפני האיחור הכל אצלי התחיל אחרי שבועיים מהאיחור כולל בחילות והקאות... השאר זהה למה שאנו מרגישים לפני כל מחזור... דבר אחד שמתי לב אליו זה החצ׳קונים שלא הופיעו כשהיה הריון אבל לאחרונה קרה שלא בכל חודש מופיע חצ׳קון בפנים למרות שאין הריון אז לא יודעת אם זו יכולה להיות אידקציה בכלל.
    מקווה שעזרתי

• מנו, מה הסיבה להפלות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה