יש לי פטריהההההההההההה(תוכן מגעיל) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מהעולם הזההההההה
11 תגובות
עמוד 1

• אוי... מסכנונה...
    אין לך אגיסטן בבית? אולי לחברה שגרה קרוב? זה מאוד מקל.

גם שטיפה במים קרים עוזרת מאוד.

• אגיסטן באמת ממש מקל!

• אין אגיסטן
  • איזה באסה זה מגרדדד..
    אל תשטפי את האיזור עם סבון.
    מקווה שיעבור מהר
  • אין לכם איזה סופרפארם פתוח באיזור?

• מים קרים מהטוש במקלחת! עוזר מאוד לנפיחות ולכמה דקות לא יכאב ולא יגרד. תנסי!

• אויש לא נעים בכלל
    אני חוויתי פטריה פעם ראשונה בחיי לפני כמה חודשים .. אין לי מושג איך חטפתי את זה ... זה באמת מגרד בטירוףףף . לכי לסופרפארם ותקני אגיסטן ותקבעי תור לרופא נשים .. בטח יתן לך גם נרות

• תרגישי טוב
  • תרגישי טוב מאמי
  • אוי מסכנה שלי
    [/center]
  • גם לי ביום רביעי רשמו אגיסטן
    הייתי אומרת לך לקנות עכשיו בסופר פארם אבל לא תאמיני כמה זה עלה לי עם מרשם וכמה זה עולה בלי .... עם מרשם זה 15 ש"ח ובלי זה קרוב ל50 אז אגיסטן ויש גם משחה חיצונית נגד פיטריות גם רופא נשים יכול לרשום לך . בגדול לנשים בהריון יש יותר דלקות ויותר פיטריות... גם כל מי שלוקחת אנטיביוטיקה חשוב מאוד לקחת פרו ביוטיקה כי זה יכול להרוג גם את הפלורה הטבעית ואז הפטריה משתלטת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה