בהמשך לשיחה על אגמי מבקשת עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,שבת שלום.
    בהמשך לשיחה על אגמי שפתחתי אתמול שאמרתי לכן שהיא משתעלת שיעול טורדני ומצוננת[למרות שלא יוצאת לה נזלת] וללא חום 555,משחקת ואוכלת כרגיל ב"ה.
    התבלטתי אם לקחת אותה לרופא,בסוף היום הלכתי לרופא ככה לשקט הנפשי שלי שיקשיב לריאות ויראה אם זה לא משהו חמור.
    אז נסענו למרל"מ ושם ראה אותה רופא,טען שהריאת נקיות והכל בסדר555.
    בדק אוזניים וגרון ובהסתכלות של דקה עם מקל טען שהגרון אדום ולכן יש לה דלקת גרון בלי משטח ובלי בטיח ורשם לי אנטיביוקיה ל10 ימים מוקיספן.
    עכשיו אמנם אני אמא חדשה וטרייה אבל כל בן אדם יודע שבשביל לאבחן דלקת גרון או שצריך לראות לבנים בולטים או שצריך לעשות משטח גרון ולראות האם הוא חיובי או שליליץ
    יכול מאוד להיות שזה ויראלי לא?
    מה אני אמורה לעשות? לדחוף ללילדה אניטביוטיקה לגרון שיכול להיות שזה בכלל ויראלי?
    פליז תעזרו לי

7 תגובות
עמוד 1

• מה הרופא אמר בדיוק? יש לך סיכום ביקור?

אולי הוא ראה משהו שגרם לו להאמין שזה לא ויראלי.

אם את לא בטוחה תתקשרי ל2700* לרופא ילדים און-ליין. הם מעולים. (אם את בכללית)

אנטיביוטיקה לדלקת ויראלית גורמת להרגשה עוד יותר גרועה כי זה מעמיס על הגוף סתם. זה לא יחמיר את הדלקת אבל זה לא נעים.

• גם אני חושבת שבלי בדיקה יותר מעמיקה לא כדאי למהר ולתת אנטיביוטיקה
    גרון אדום יכול להיות לעתים קרובות לילדים וגם אודם באוזניים
    אבל לא כל גרון אדום משמעו שמדובר בדלקת שצריך להלחם בה באנטיביוטיקה.
    אני חושבת שאם המצב שלה לא החמיר בסופ"ש 555 והיא עדיין במצברוח טוב ואוכלת בסדר
    אז תחכי ליום ראשון בבוקר ופשוט תלכי איתה לרופא הילדים שלכם שהוא יבדוק אותה כמו שצריך.
    החלמה מהירה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי קרן חמישה
    מה הרופא אמר בדיוק? יש לך סיכום ביקור?

אולי הוא ראה משהו שגרם לו להאמין שזה לא ויראלי.

אם את לא בטוחה תתקשרי ל2700* לרופא ילדים און-ליין. הם מעולים. (אם את בכללית)

אנטיביוטיקה לדלקת ויראלית גורמת להרגשה עוד יותר גרועה כי זה מעמיס על הגוף סתם. זה לא יחמיר את הדלקת אבל זה לא נעים.
    אני ארד לאוטו לקחת את הסיכום,שחכתי אותו באוטו\=
    ואני בכללית ומכירה את הרופאים האלה אני בעצמי היתי מוכרת את הכללית לאנשים ומשתמשת ברופאי האונליין אבל אף פעם לא ניסיתי.
    מה זה דלקת ויראלית?

• ועוד משהו.
    שאלתי את הרופא אם יש לה לבן בגרון והוא אמר שהוא לא לבן אלא אדום.

• מסכימה עם כל מילה של יוליה.

נראה לי מהר מדי הוא רשם את המרשם.....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • סיכום מחלה:
    מצב כללי טוב
    כניסת אויר טובה ללא קולות נוספים
    מה ולוע:דלקתי
    צבע טוב
    אין מצוקה

טיפול
    מוקסיויט