תהיות ומחשבות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לאלו מכן שלקחו איקוקלומין, כיצד נוטלים את התרופה הזו וכמה ימים לאחריה צריכים לקיים יחסים?האם בדר"כ היא נלקחת לבד או לצד זריקות?
    אסביר ואומר שהמחזור שלי אינו סדיר, אך קיים ביוץ בכל חודש...

עוד שאלה קטנה ומעט אינטימית, לאחר קיום היחסים אני מרימה רגליים משהו כמו חצי שעה(שזה לא הכי כייף) וגם אחכ אני מרגישה כי יוצא חלק מנוזל הזרע, האם זה תקין?

תודה ושבוע מקסים לכולן ומללוה בבשורות טובות והגשת חלומות!!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה.
    קודם כל בשורות טובות ושבוע טוב!

לגבי התרופות אני לא מבינה בזה.

לגבי זה שהזרע יוצא, כמה שלא תרמי רגליים הוא תמיד יצא.
    אני הייתי מרימה רגליים אח"כ הולכת לישון (כלומר לא הייתי במצב מאונך כמה שעות טובות) בבוקר כשאני קמה אני מרגישה שזה עדיין יוצא.
    זה בסדר לגמרי.....
    מאחלת לך המון בהצלחה, והריון תקין ובידיים מלאות (כי ביניינו זה הרבה יותר חשוב מקליטה מהירה....)
    שבוע טוב.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• איקקלומין הלקיחה שלו משתנה בד״כ בין היום ה3 ל5 למחזור למשך 5 ימים תלוי ברופא ובמינון שהוא ייתן אי אפשר לדעת מתי יתרחש ביוץ בלי בדיקת דם או מעקב זקיקים ולא תמיד הוא משפיע וגורום לביוץ אם חש בעיה כלשהי בביוץ עצמאי. לגבי זריקות זה תלוי יש כאלו שלוקחות זריקת אוביטרל לתזמון ביוץ בשילוב מעקב זקיקים ויש כאלה עם איקקלומין בלבד
    לגבי השאלה השנייה כן תקין לגמרי.
    בהצלחה ובשורות טובות
  • ממי

לגבי האיקקלומין ורד נתנה לך תשובה מלאה
  • תודה רבה מתוקות!!!!!
    שבוע מקסים
  • אני מצרפת מאמר מעניין על איקקלומין, מקווה שגם יוכל לעזור.. שיהיה בהצלחה.
    איקקלומין
  • מספיק זרעון אחד... אף פעם לא הכל נכנס, בגלל שזה בנרתיק וחלק מטפטף, אבל זה בסדר. גם כאלו שנקלטו מהר סיפרו לי שמטפטף בתחתון הרבה ולמרות הכל נקלטו מהר. אם את רוצה שלא יטפטף אז רק ע"י השבחה+ הזרעה בתוך הרחם ואז זה בטוח לא מטפטף... בנוגע לזה הזרעה באמת יעילה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה