רוצה לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין את מי..... אצלי בחיים האמיתיים , לא מכירה אשה שעוברת טיפולים, ואני אומרת שטוב שלסביבה שלי העניין בה בקלות ולפעמים בא לך לדבר עם מישהי שכן עוברת פנים מול פנים בשביל המבט והאמפטיה... מכירות ת'הרגשה?
    גם את אמא אני לא יכולה לשתף, אומנם היא חיכתה לי שנתיים אך לאחר מכן ב"ה הגיעו עוד הריונות במהירות.... רוצה לשתף בזה שאני מוצאת את עצמי מבואסת בשעות האחרונות - עקב המחשבה שנכנס ל 2013 ללא שום חדש, ללא משהו שגדל בתוכי, ללא נשימת רווחה ונחת שמשהו חדש קורה
    שיתפתי , הכתיבה גם עושה קצת טוב
    מה איתכן ? מה ההרגשה לקראת השנה החדשה?
    בהצלחה בנות יקרות שכאן!!
8 תגובות
עמוד 1
  • אח כמה שאני מבינה ומרגישה כמוך , ריקה וכבויה לקראת השנה החדשה אבל מהצד השני אופטימית ומקווה להתעורר מהסיוט בקרוב מאוד..
    חיבוקים.

• מבינה אותך לגמרי.....גם אני שם.....רק השבוע היינו באיזה ארוע משפחתי וזוג שהם בני גילנו כבר עם שני ילדים....כואב הלב ממאאאאוד!!
    אבל לא נותר דבר אלא פשוט לקוות.....אני בטוחה שגם אלינו המזל יגיע מתישהו....
  • מכירה את תחושה היטב ,למרות שיש ילד מנשואים ראשונים שלי , עברה כבר שנה מהגרידה הארורה הזאת , לא התקדמתי אפילו בצעד אחד להריון , בדיקת זרע תקינה , צילום רחם תקין , 3 הזרעות בעזרת הורמנים (למרות שמבייצת טיבעי ) כשלו , החודש ללא טיפולים גם בינתיים לא משמח אותי ,הוסת החליטה להגיע מוקדם , אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמה כוח צריך ,רק מי שעובר מבין את זה , אחרים פשוט אטומים וחושבים שאנחנו סתם עושות עניין , כמו שמשהי אמרה לי אז לא החודש אז בחודש ,אם לא בחודש הבא, כל חודש של כישלון זה חתיכה מהלב שנשברת ואחר כך צריך לאסוף את שברים להתחיל מהתחלה , סליחה על חפירה , פשוט אין לי כוחות.
  • לצערי הרב תמונה מאוד מוכרת ...
    זה חודש שאני סוגרת בדיוק שנה לטיפולים ...
    3 עם אקאקלומין , גרידה בשבוע 8 , עוד 2 טיפולים עם זריקות
    הריון כימי אחד ... עכשיו אני התחלתי טיפול 3 עם זריקות .. שאחריו אם לא יהיה הצלחה אני ממשיכה ישר להפריה ...
    אני כל כך רוצה לשמח את הבת שלי , שלא מפסיקה לשאול האם יש לי תינוק בבטן .... !
    והרגשה כללית של של חוסר אופטימיות .... 
  • נכון מאוד...
  • כ"כ מזדהה עם התחושה...

אבל מאוד אופטימית שברוב זה יגיע לכולנו בקרוב בע"ה.

אני אוטוטו 3 שנים מנסה להיכנס להיריון ( כולל שנה של נסיונות באופן טבעי) וכלום. כל שנה אני מאחלת לעצמי שבשנה החדשה נתבשר בבשורות טובות ולצערי כלום לא קורה.

הייתה לי בטא חיובית אחת כולל הכפלה ומיד לאחר מכן דימומים ושם הסתיים ההיריון שלא הספיק להתפתח.

אני מאחלת לכן את מה שאני מאחלת לעצמי - שניקלט בקרוב וכל השאר יישאר כהיסטוריה

בהצלחה לכולנו ורק בשורות טובות

קבלו
  • מה שעברתן תמיד מרגש ואני מאחלת לכן נחת בקרוב מאוד!! את האור בקצה המנהרה!!
    שושי , אהבתי ושיהיה מעבר דירה חלק , אל תעמיסי על עצמך כובד

לבשורות טובות נשים יקרות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה