היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ממי איך את מרגישה עם הזריקות? כמה ימים כבר הזרקת ועוד כמה צריכה? את מזריקה פעם אחת ביום ובשעה קבועה? תופעות מסוימות נוספות? משמינים מזה? [:)
2 תגובות
עמוד 1
היי מותק, הזרקתי מהיום ה 3 עד ה 13. ביום ה 14 וה 15 היו ההזרעות. הזרקתי כל ערב בשעה קבועה. האמת היא שאני חושבת שהתלוננתי על איזה תופעה בהתחלה אבל לא ממש זכור לי מה אז כנראה זה היה משהו שולי. לא השמנתי מזה ולא עלה לי התיאבון. הכאבים בשדיים שמופיעים כל חודש התחילו די מוקדם, ממש בביוץ ועד עכשיו אבל חוץ מזה ממש שום דבר. מתי את מתחילה?
עשית אולטרסאונד ביום 3 למחזור? אני צריכה לעשות אולטרסאונד מחר או מחרתיים ואז הרופא יגיד לי מתי להתחיל להזריק, מה המינון וכמה ימים. וכמובן אצטרך ללמוד איך מזריקים...