-
עוד כמה זמן יש להמתין?
-
זה לא אומר כלום ....כך גם כשיש הריון ... ההרגשה מבחינת נפיחות הבטן זהה בשני המקרים... תהיי אופטימית
-
וייי למה ככה?!?!
זה יכול להיות המון דברים
אולי מההורמונים
או כמו שמנו אמרה לפני ההריון תחושה זהה!!
מאמי אנחנו אומרת ל-
-
מחשבות חיוביות ג'סי, הכל עוד פתוח .
-
-
תודה יפות שלי, כמו שחשבתי הבוקר הגיע המחזור....
-
אוי ג'יסי ,באסה , הגיעה בזמן או היה איחור ?
/]
-
-
הוא הקדים.... ביום יומיים....אוף איזה מבאס....
-
מבינה אותך מצויין , באמת באסה אחת גדולההההההההההההההההההההההההההה, זאת הייתה הזרעה ריבעית נכון?
/]
-
-
כן, רביעית מרגוש...ענת תודה נשמה
-
התבאסתי לקרוא! תקבעי תור לרופא שלך זה יעודד לקבוע לגביי החודש הבא שהוא חודש חדש. ניסיון חדש... מבינה אותך, החודש ניסינו טיבעי ולקחתי את זה קשה כשקיבלתי.
הפעם ההזרעה היתה כפולה ועם זריקות, וזו ההזרעה הראשונה שלך עם ההורמונים?
וידועה בעיית זרע?
עכשיו תקבלי

-

גם אני קיבלתי היום, אנחנו מתחילות את החודש ביחד

-
היי יסמין...
מתבאססת בשבילך גם....
אל תתייאשי- אני שואבת מההודעות שלך כוחות!!!
חודש חדש, הזדמנות חדשה...
חן
-
אולי אסור להגיד את זה , אבל אחרי ש3 הזרעות שלי נכשלו ,כבר הפסקתי לאמין בהזרעות. ג'יסי מאחלת לך הצלחה רבה בחודש הבא , סביר להניח אני אתחיל להזריק גונל f בחודש הבא .
-
לולי אכן הזרעה שניה עם הורמונים, יש בעית מורפולוגיה, בננות תודה ענקית זה כל כך חשוב כל התמיכה שאתן נותנות. התקשרתי כבר למרפאה ויחזרו להגיד לי איך ממשיכים
-
גסי אל תתיאשי
אני גם עברתי 5 הזרעות שכשלו ואני נשואה כבר שנתים בלי הריון 1
לבעלי יש מורפולוגיה 3% ובעיה בתנועתיות
אני כרגע עברתי הפריה ראשונה מחכה לתשובות והרופא אמר באמת שהפריה חוץ זה ממש לא הזרעות שיש סיכוי הצלחה מאוד מאוד גבוהים שמים לך עובר כל מה שנותר לו זה רק להשתרש!
אני מאוד מבינה אותך כמה כואב ומאכזב על עוד טיפול שנכשל זה שובר את הלב אבל תאספי כוחות לטיפול הבא כי בטוח בקרוב זה יצליח אמן!!

-
ג'סי יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!
את לא מאמינה לי כמה שהתבאסתי לקרוא שקיבלת....ממש!!!!!!!!!!!!!!!
אבל מתוקה שלי, אני לא נותנת לך ליפול לבאסה, אלא מרימה אותך כמו שאת עושה לכולנו!!!
חודש חדש התחיל היום ובע"ה יהיו אצלך בשורות טובות ומהר!!!
נשיקות ועדכני
-
מרגוש תדווחי לי מה היה אצל הרופא ובכל מקרה המון הצלחה עם הגונל... טליה תודה נשמה ואני מחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי אמן שהחודש יהיה שלך!!! תותי את כזאת חמודה ואני אכן מתרוממת לאט לאט...היה בוקר מבאס, זה גם הקדים אז הופתעתי, אבל אין מה לעשות, ממשיכים הלאה במלוא הכוח ( או לפחות רוב...)
-
אני אעדכן כמובן ,רק שוסת כבר תגיעה אני צריכה ליהות אצל רופא עד יום ה5 לוסת ,הזמנתי תור , אז ממשיכים הלאה למרות כל באסה שבדבר , ג'יסי את תעשי עוד הזרעה? אלוקים תן לנו כוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה זה לא בא לי על עוד הזרעה
-
חחחחחחחח באמת מתיש חחחח, כן אני אעשה עוד הזרעה, מה לעשות לא בא לי לקפוץ להפריות... הרדמות וכאלה... אם אגיע לזה אעשה כמובן אבל אני לא אמהר לשם
-
מרגו אני קצת מבולבלת, לא אמרת שהוסת הגיעה ואת ביום ה 24? כנראה לא הבנתי בדיוק
-
ג'סי יקירה הצטערתי לשמוע!
אבל חייבים להמשיך ולנסות למרות הכל.
אני גם אחרי הזרעה רביעית שנכשלה

אבל אני כן חושבת כבר על הפריה וביום שלישי יש לי פגישה עם הרופא ואנחנו באמת בכיון הזה..
בכל מרה מאחלת לך המון בהצלחה מתוקה
-
תודה מותק, שיהיה בהצלחה!!! מה המצב אצלכם? יש איזה בעיה?
-
אצלנו הכל בסדר תודה לאל... הביוץ תקין הזרע תקין מאוד.. רק הביצית והזרע מסרבים להפגש כנראה

אמרתי לבעלי שהביציות שלי משחקות אותה קשות להשגה

-
חחחחחחח כיאה לנשים
-
צר לי על הבשורות אבל אני ממש ממליצה לך לעבור לPLAN B - אני עשיתי בחמישי האחרון הפריה ראשונה, החזרה, אחרי 5 הזרעות. רציתי מאוד להמנע מזה, פחדתי מאוד ממהרדמה והכל-אבל הכל היה יחסית פשוט וממש אין מה לחשוש, אני אפילו מצטערת שלא עשיתי את זה קודם ושאולי סתם בזבתי את הזמן על ה"בול פגיעה" הזה.. (אני יודעת שלכל דבר יש זמן וכו'.. אבל עדין..) - MOVE ON - בלי חשש!!! שיהיה בהצלחה!
-
באמת אוף ! ממש רציתי שתיקלטי :) מאוד קיוויתי בשבילך

אבל כמו שאת תמיד אומרת בדרך המהממת שלך, תאספי את עצמך (ואל תשכחי לאסוף גם את הבעלול ) חודש חדש מתחיל, תקווה חדשה, אנרגיות חדשות ויאללה בכל הכוח!! בעזרת השם החודש זה החודש!
ומשהו קטן חיובי... לפחות היא הקדימה והחודש שלך יתחיל קצת לפני הזמן :)

-
כן אני היום ביום 24 לוסת ועדיין עם הכתמות ,אין לי עדיין זרימה של דם , אני גם לא רוצה להגיעה להפריה אבל אני נותנת להזרעה סכוי אחרון ,הזרעה ריבעית ואחרונה. IKOBI נראה גם אצלי ביציות קשות להשגה
-
יסמינוש יפה שלי
-
תודה נשמה שלי חיממת את ליבי... אין לי מושג איך אני עושה את זה חחחחח אני מניחה שזה המזל בחיים, כוחות החיים שלנו והאנרגיה שמניעה אותנו
-
מרגו אני שוקלת להתחיל לשכנע אצ הבייציות שלי אני חושבת שהן לא מבינות מה טוב להן

-
אני עם שלי כבר מזמן בכאסח רציני.
-
גסי
-
אין לי הרבה מה לומר רק לא להתייאש, תמצאי את הנקודות החיוביות כדי להמשיך הלאה. מההודעות שלך ניראה שאת אדם אופטימי ומלאה במרץ לשלב הבא.
אני מאמינה שכל חודש שלא מצליח זה מקרב אותך יותר למטרה..
הרי זה חייב להצליח! חייב!

בהצלחה רבה

רבקה
-
איזה מקסימה תודה רבקוש, האמת היא שהיום קמתי עם אנרגיות מחודשות