גמילה מהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב
    כרגע מניקה בבוקר ובערב ואם יש דרישה מיוחדת אז לעיתים נדירות ביותר אם הוא מתעורר באמצע הלילה.
    החלטתי שאני רוצה את הציצי שלי בחזרה
11 תגובות
עמוד 1
  • אענה על השאלה השניה כי על הראשונה אין לי מושג
  • לדעתי הוא עיין קטן מדי לגדול בלי תחליף או ציצי....

אני את הקטנה שלי הנקתי עד גיל שנתיים בגלל זה - היא לא היתה מוכנה שום תחליף....אבל מרגע שהיא נכנסה למסגרת זה היה רק אחה"צ ובערב.

אני חושבת שכדאי שתכיני מלאי שאוב במקרר, ובכל פעם שהוא ירצה - תוציאי לו בקבוק. אני לא מאמינה שהוא יירק את זה.

הגמילה צריכה להיות בהדרגה, כל פעם להוריד הנקה אחת. עדיף גם שלא תהיי בסביבה ושאולי בעלך ייתן לו את הבקבוק.

לי היה קשה נורא להיגמל מזה...זה הדבר הכי מהמם בעולם....

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה
  • גם בעייני זה מוקדם מידי... הייתי מחכה עוד חצי שנה בערך... שיהיה שנה פלוס כמה חודשים שיחשב פחות תינוק ויותר פעוט.
    לשאוב זו אופציה כך הוא יתרגל לבקבוק ובהמשך לנסות פורמולה...

• צולי תודה
    הוא לא מוכן לקחת בקבוק, אם כבר אז כוס ופורמולה אני כל הזמן מנסה, בנתיים ללא הצלחה יתרה.
    בגדול אני רוצה שעד גיל שנה הציצי שלי יחזור אלי למשמורת בלעדית
  • מספיק שאת יורדת בכמויות - זה כבר מוריד ברמת ההגנה מפני הריון

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • איך ניסיתם לתת לו בקבוק?
    את? בעלך? מישהו זר? היית בסביבה? מה היה בתוך הבקבוק?

אוף נורא מגביל שהם לא לוקחים בקבוק. טל היה ככה אבל הצלחנו לשבור אותו (לא אני חברה שלי אני לא הייתי שם אם הייתי שם זה לא היה הולך...)

ואם יקבל פורמולה + דייסה (משהו בסגנון של מטרנה גם וגם או מטרנה + דייסה - מוצרים מקבילים לזה שיש לכם שם) אפשר לאכול את זה מתוך צלחת עם כפית וזה יהיה ארוחת ערב וארוחת בוקר? גם את זה הוא יורק? יש דייסות ממש טעימות אולי הוא יאהב? מרגיש לי לא טוב לתת לו להתבסס רק על אוכל מוצק.

וכל הכבוד שאת חושבת בכיוון הרביעי(ת!) אני מותשת כרגע לא מסוגלת לחשוב בכיוון.

• היי מותק
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה לעונות! זה לא מובן מאליו
  • הבעיה העיקרית היא שהרופאים ממליצים עד גיל שנה לתת את הפורמולה/הנקה בתור תוספת תזונתית...אני לא זוכרת למה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה